You are currently viewing Greške koje radimo s peglom za kosu

Greške koje radimo s peglom za kosu

Kovrče su vrlo romantične i mnoge ih žene sa dugom kosom obožavaju nositi. One daju nježan i ženstveni izgled i pogodne su za mnoge prigode, od dnevnih izlaska pa sve do dana vjenčanja. Postoji mnogo vrsti kovrča, ovisno o veličini , pa čak i o strukturi kose, određeni tipovi kose otežavaju pravljenje određenih kovrča. Dakle kako biste uživali u bujnoj i valovitoj kosi, morate uzeti u obzir da izbjegavate kovrče koje nisu u skladu sa vašom kosom da biste izbjegli pogreške. Pokazati ćemo vam popis pogrešaka koje bi mogli učiniti , i shvatiti ćete zašto vam pojedine kovrče nisu bile onakve kakve ste zamislili.

Pogreške koje možete napraviti uvijačem za kosu:

  1. Niste izabrali pravu veličinu za svoje kovrče -sitne kovrče će trajati duže, dok će velike trajati kraće i kroz par sati će se opustiti. Ovisno o prigodi morate znati koji stil želite. Velike kovrče će dulje trajati na na tanku i laganu kosu, dok će sitne kovrče krače trajati na teškoj kosi.
  2. Uzimate preveliki pramen za kovrčanje odjednom -kosu uvijek odvojite na mane dijelove da biste ju pravilno nakovrčali. Ako uzimate prevelike pramenove, vaše kovrče će krače trajati.
  3. Koristite prevrući uvijač- doslovno vam može spaliti kosu, uvijek počnite od manje temperature, kasnije kada se naviknete na uvijač, znati ćete koja je prava temperatura za vašu kosu.
  4. Uvijanje kose u pogrešnom smjeru -kada radite pramenove sa desne strane , uvijajte ih u desnu stranu, a kada radite pramenove sa lijeve strane, uvijajte ih u lijevu stranu.
  5. Uvijate kosu kada je mokra -uvijek osušite kosu prije korištenja uvijača, uvijanje kose i izlaganje visokoj temperaturi kada je mokra, dodatno će oštetiti kosu.

Zapamtite da ju uvijek morate osušiti prije nego se krenete igrati njome.