You are currently viewing Lob frizura – duža varijanta boba najveći je trend ove jeseni

Lob frizura – duža varijanta boba najveći je trend ove jeseni

Poluduga, ravno odrezana kosa apsolutni je vladar jesenskog looka, bilo da je prošarana toplim, smeđim i plavim pramenovima ili nešto odvažnijim bojama

Jesen je pravo vrijeme za promjene stila i frizura. Razlog više jest i činjenica da sunce i more isušuju i oštećuju kosu, stoga se upravo početkom jeseni mnoge žene odluče skratiti kosu kako bi se riješile ispucalih vrhova i obnovile frizuru.

Zdrava, poluduga kosa do ramena prošarana pramenovima toplijih, karamel nijansi zavladala je Instagramom, jer upravo su se mnoge poznate blogerice, kao i celerity zvijezde poput Selene Gomez, Jennifer Lawrence, Rihanne i Charlize Theron odlučile baš za popularnu “lobicu”.

Stoga sa sigurnošću možemo predvidjeti kako je ove jeseni najveći trend u stilovima frizura definitivno lob, odnosno duža varijanta boba. Poluduga, ravno odrezana kosa apsolutni je vladar jesenskog looka, bilo da je prošarana toplim, smeđim i plavim pramenovima ili nešto odvažnijim bojama. Lob frizura ove jeseni nosit će se ravna ili u blagim valovima koji će odlično pristajati brinetama.

Pogledajte u nastavku najbolje lookove s lob frizurom koje smo pronašli na Instagramu.

1estelanewbold4

2discodaydream

3estelanewbold2

4beckleyco

5estelanewbold3

6kittyshairstudio

7kristin_ess

8estelanewbold