Usluge frizerskog salona Di

NJEGA KOSE

Frizerski salon Di izabrao je za vas Revlon Professional tretmanske proizvode za različite tipove i boju kose: za hidrataciju suhe kose, za oštećenu kemijski treiranu kosu, za obnavljanje oslabljele ili sijede kose, za tanku i beživotnu odnosno slabiju kosu, za osjetljivu obojenu kosu, za kosu pri izlaganju suncu, morskoj vodi i kloriranoj vodi. Svaka kosa ima svoj, drugačiji faktor. Prirodnoj kosi potrebna je drugačija njega nego primjerice onduliranoj. Odaberite proizvod koji najbolje odgovara vašoj kosi i prepustite se iskusnim rukama naših stručnjaka.

BOJANJE KOSE

Bojanjem kose dobivate potpuno drugačiji izgled, naravno ako odaberete boju koja vam najbolje pristaje. Pritom morate voditi računa da dobijete ono što ste htjeli, odnosno precizno odrediti boju i nijansu kose. Preporučamo vam savjetovanje s našim stilistom oko odabira nijanse. Profesionalni stilista će vas upozoriti da bojanje kose ne smije biti prečesto i da je moguće da željeni rezultat ne postignete prvim bojanjem kose. Frizerski salon Di vas savjetuje da obojenu kosu tretirate preparatima namjenjenim isključivo za obojenu kosu iz naše palete proizvoda.

PRAMENOVI

Prilikom bojanja pramenova ne određujete boju cijele kose nego samo djelova kose. Također, pri izradi svih vrsta pramenova moramo pripaziti na korištenje profesionalnih preparata protiv oštećenja kose. Postoji više načina izvlačenja pramenova, ali najčešće se koristi izvlačenje pramenova folijom i izvlačenje pramenova pomoću kape. Frizerski salon Di za navede postupke koristi profesionalnu kozmetiku Revlon Preofessionala, koja je garancija kvalitete i postojanosti.

SVEČANE FRIZURE

Za dan vjenčanja sve mora biti na svom mjestu! Svaki segment mora biti detaljno razrađen do najsitnijih detalja kako bi vam taj dan ostao u najboljem sjećanju, pa tako i frizura koja mora pristajati obliku vašega lica ali i vašoj vjenčanici. Usluge Frizerskog salona Di odnose se i na svečane frizure. Svečane frizure podrazumijevaju ne samo frizure za vjenčanja, već i za ostale prigode. Najčešće se traže frizure za krštenja, frizure za krizme, frizure za djevojačko večer, frizure za maturalnu večeru, frizure za promociju i sl. Kako se radi o specijalnim prigodama, tako i frizure moraju biti posebne, dali jednostavne i elegantne, s nakitom i ukrasima, nježno kovrčave, isprepletene, opuštene i po želji. 

MINIVAL

Najbolji način da dobijete valovitu kosu, a da vaša kosa ostane i dalje čvrsta kao predhodnog posjeta frizeru. Minival je način da vaša kosa dobije svjež i novi izgled. Minival izgleda kao da imate i prirodno valovitu kosu koju vrlo lako možete peglom za kosu izravnati i vratiti u prvobitno stanje, bez sušenja sušilom za kosu, češljanja i sl. Danas je u trendu imati dužu i valovitu kosu što prirodnijeg izgleda kovrče i svježe obojanu. Preporučamo koristiti preparate za njegu kose Revlon Preofessional sa kojima ćete postići da vaša kosa što dulje bude bogata i prirodnog izgleda. Kvaliteta Revlon Professional preparata garantira postojanost i dugotrajno lijep izgled vaše kose.

MUŠKE FRIZURE

Mnogi poznati i uspješni muškarci postali su popularniji upravo zahvaljujući svojoj frizuri koju su izgradili kao svojevrsni brend. Naše stilistice pobrinut će se da svakom muškarcu preporuče njegovu savršenu frizuru – prema crtama lica, ali i da prikriva sitne nedostatke. Također, frizura bi trebala odgovarati kvaliteti i gustoći kose, ali i stilu te ritmu života kojim svaki pojedinac živi. Uz savjete naših djelatnica za njegu kose vrhunskim kozmetičkim preparatima i kod kuće će muškarac moći imati željenu frizuru za koju nije potrebno previše vremena i truda, a garantira stil i eleganciju.

DJEČJE FRIZURE

Mnoga djeca osjećaju strah prilikom odlaska frizeru, najčešće ih plaše velike škare koje su neizostavan dio našeg posla. Kod nas nema straha jer pristupamo na prijateljski način i trudimo se maksimalno sve podrediti djetetu kada dođe na šišanje. 
Nudimo sve vrste klasičnih i modernih frizura kao što su: kovrče, cik-cak pramenčići, ježići, rokezice, beckhamice i tome slično te svečane frizure.
 

U sigurnim rukama naših stilistica vaše dijete će zasjati s novom frizurom. Želju vašeg djeteta potrudit ćemo se ispuniti, a rezultat će nam biti njegov osmijeh. Posjetite nas u ugodnom ambijentu frizerskog salona na Rudeškoj cesti u blizini Ponit centra.

REVLON PROFESSIONAL

Od 1930-ih Revlon revolucionira glamur i ljepotu, od uvođenja prvog laka za nokte do današnjeg ikoničnog Super Lustrous ™ ruža za usne. Revlon je nadahnuo generacije žena tako što su bile na čelu ljepote: od graničnog predstavljanja neovisnih, karizmatičnih žena 70-ih, do supermodela 90-ih. Revlon prvaci su snažne, prave žene koje iskazuju svoju osobnost na nepologetski, samouvjereni način i kod kojih su šišanje, frizura i boje heroji koji dodaju karakter umjesto da ga zamjenjuju. Revlon Professional, kao dio ove revolucije, nudi inovativne proizvode profesionalcima i ženama koji postavljaju odvažne ciljeve. Kreirati hrabro. Živjeti hrabro.

BOJANJE OBRVA I TREPAVICA

Promjena boje kose nužno zahtijeva i promjenu boje obrva. Nepisano je pravilo da bi se boja obrva trebala nijansu ili dvije razlikovati od boje kose, ovisno o samoj boji kose. Žene tamnije kose trebale bi imati nijansu svjetlije obrve, a one koje imaju svjetliju kosu trebale bi odabrati boju obrva koja je za nijansu tamnija od boje kose.

Bojanje trepavica ne smatra se toliko bitnim s obzirom da većina žena, većinu vremena nanosi maskaru. No, za postizanje bolje vidljivosti trepavica i istaknutosti očiju i kada nismo našminkani, idealno je bojanje trepavica. Tako će oči izgledati ljepše, a trepavice gušće. Sam postupak bojanja obrva i trepavica ne traje dugo i nije kompiciran, a daje odlične rezultate.

SVEČANE FRIZURE

Za dan vjenčanja sve mora biti na svom mjestu! Svaki segment mora biti detaljno razrađen do najsitnijih detalja kako bi vam taj dan ostao u najboljem sjećanju, pa tako i frizura koja mora pristajati obliku vašega lica ali i vašoj vjenčanici. Usluge Frizerskog salona Di odnose se i na svečane frizure. Svečane frizure podrazumijevaju ne samo frizure za vjenčanja, već i za ostale prigode. Najčešće se traže frizure za krštenja, frizure za krizme, frizure za djevojačko večer, frizure za maturalnu večeru, frizure za promociju i sl. Kako se radi o specijalnim prigodama, tako i frizure moraju biti posebne, dali jednostavne i elegantne, s nakitom i ukrasima, nježno kovrčave, isprepletene, opuštene i po želji.

PRAMENOVI

Izvlačenje pramenova je jednostavan stil osvježavanja vaše frizure, ali bez potpune promjene. Uz minimalno održavanje frizure ona će imati svoju određenu svježinu. Prilikom bojanja pramenova ne određujete boju cijele kose nego samo djelova kose. Također, pri izradi svih vrsta pramenova moramo pripaziti na korištenje profesionalnih preparata protiv oštećenja kose. Postoji više načina izvlačenja pramenova, ali najčešće se koristi izvlačenje pramenova folijom i izvlačenje pramenova pomoću kape. Frizerski salon Di za navede postupke koristi profesionalnu kozmetiku Matrix Biolage, koja je garancija kvalitete i postojanosti.

NJEGA KOSE

Frizerski salon Di Point je izabrao za vas Matrix Biolage profesionalne tretmane za različite tipove i boju kose: Hydrathérapie za hidrataciju suhe kose, Fortethérapie za oštećenu kemijski tretiranu kosu, Rejuvathérapie za obnavljanje oslabjele ili sijede kose, Volumathérapie za tanku i beživotnu odnosno slabiju kosu, Delicate Colorcarethérapie za osjetljivu obojenu kosu, Sunsorials linija za kosu pri izlaganju suncu, morskoj vodi i kloriranoj vodi. Svaka kosa ima svoj faktor, drugačiji faktor. Prirodnoj kosi potrebna je drugačija njega nego primjerice onduliranoj. Odaberite proizvod koji najbolje odgovara vašoj kosi i prepustite se iskusnim rukama naših stručnjaka.

MATRIX BIOLAGE​

Matrix je vodeći brand na području profesionalnih proizvoda za kosu u Americi, a od 2000. godine je sastavni dio Odjela profesionalnih proizvoda L’Oreal kompanije. Danas se Matrix nalazi u više od 250.000 salona i 57 zemalja širom svijeta. Uz pomoć Matrix akademija i trening centara, lider je profesionalne industrije za njegu kose. Kroz inspiraciju i inovaciju Matrix pruža potporu svakom salonu u ostvarenju njihovih profesionalnih snova. Matrix surađuje s najpoznatijim svjetskim frizerima. Kao ambasadori Matrixa, oni putuju diljem svijeta kako bi podijelili svoju kreativnost i najsuvremenije tehnike sa stilistima koji su željni širenja svog znanja.

BOJANJE KOSE

Bojanjem kose dobivate potpuno drugačiji izgled, naravno ako odaberete boju koja vam najbolje pristaje. Pritom morate voditi računa da dobijete ono što ste htjeli, odnosno precizno odrediti boju i nijansu kose. Preporučamo vam savjetovanje s našim stilistom oko odabira nijanse. Profesionalni stilista će vas upozoriti da bojanje kose ne smije biti prečesto i da je moguće da željeni rezultat ne postignete prvim bojanjem kose. Bojanje cijele kose je za razliku od bojanja samo pramenova, zahtjevniji i kompliciraniji pothvat. Frizerski salon Di vas savjetuje da obojenu kosu tretirate preparatima namjenjenim isključivo za obojenu kosu iz naše palete proizvoda Matrix Biolage.

MINIVAL

Najbolji način da dobijete valovitu kosu, a da vaša kosa ostane i dalje čvrsta kao predhodnog posjeta frizeru. Minival je način da vaša kosa dobije svjež i novi izgled. Minival izgleda kao da imate i prirodno valovitu kosu koju vrlo lako možete peglom za kosu izravnati i vratiti u prvobitno stanje, bez sušenja sušilom za kosu, češljanja i sl. Danas je u trendu imati dužu i valovitu kosu što prirodnijeg izgleda kovrče i svježe obojanu. Preporučamo koristiti preparate za njegu kose Matrix Biolage sa kojima ćete postići da vaša kosa što dulje bude bogata i prirodnog izgleda. Kvaliteta Matrix preparata garantira postojanost i dugotrajno lijep izgled vaše kose.