You are currently viewing Znate li koji su najveći trendovi u bojanju kose za novu sezonu?

Znate li koji su najveći trendovi u bojanju kose za novu sezonu?

Polako se približavamo kraju zimske sezone i opraštamo od zimskih modnih favorita i beauty trendova. Nakon što ćemo pospremiti toplo pletivo i kapute, a nove odjevne komade, modne dodatke i trendove dodati na police ormara, okrenut ćemo se i novim beauty trendovima koji će dodatno transformirati i začiniti naš proljetni look.

NOVI TRENDOVI ZA PROLJETNU SEZONU

Jedna od najefektnijih promjena zasigurno je promjena frizure. Osim osvježenja frizure koju ćemo potražiti u slojevima koji unose volumen i dinamičnost u vašu kosu, šarmantnim šiškama ili nepogrešivom bobu, jednako efektnu promjenu pronaći ćemo i u novoj boji za kosu. Nakon pramenova i povratka prirodnijim nijansama kao trendova koji su obilježili zimsku sezonu, proljeće nas vraća trendovima u čijem se središtu nalazi raskošna proljetna paleta.

BOJANJE KOSE – PROMJENA KAO STVORENA ZA POČETAK NOVE SEZONE

Ako ste se ususret novoj sezoni odlučili za promjenu boje, proljetni beauty trendovi istaknuli su tri raskošne nijanse s kojima ne možete pogriješiti, a među kojima ćete zasigurno pronaći svojeg favorita. Uz nove hit nijanse, proljeće donosi i dvije zanimljive tehnike bojanja kose koje će biti savršeni izbor za sve one koji su odlučili zadržati postojeću boju. Jedan od najvećih proljetnih trendova su vibrantne bakrene nijanse koje će u jednom posjetu frizeru donijeti efektnu transformaciju. Uz bakrene, tijekom proljetne sezone nosit će se i nježna i topla lješnjak nijansa te oni najtamniji tonovi smeđe i crne boje.

Uz raskošne nijanse koje ćete poželjeti isprobati, proljeće donosi i dvije zanimljive tehnike bojanja kose za brzo i efektno osvježenje postojeće boje. Prva tehnika donosi veliki povratak istaknutog izrasta koji će se istaknuti kao omiljeni frizerski trik koji pri samom korijenu kose stvara efekt sjene zbog kojeg će vaša nova boja izgledati prirodnije i biti jednostavnija za održavanje. Uz tamniji izrast, kao efektan dodatak svakoj boji istaknut će se i nekoliko svjetlijih pramenova oko lica koji će osvježiti vašu kosu, crte lica učiniti mekšim i skinuti nekoliko godina.