You are currently viewing VRIJEME JE ZA ŠEŠIRE: KAKVU FRIZURU NAPRAVITI ISPOD?

VRIJEME JE ZA ŠEŠIRE: KAKVU FRIZURU NAPRAVITI ISPOD?

Ako smatrate da niste tip osobe koja nosi šešir, možda vam ove stajliš dame promjene mišljenje…

Vrućine su sve veće, a sunce ‘prži’, stoga je jako bitno zaštititi glavu, a postoji li bolji način za to od stajliš šeširića? Zavladali su street styleom, a nose ih dame, ali i ‘coolerice’. Ako mislite da niste tip osobe koja nosi šešir, vrijeme je da se predomislite, jer ključ njegova stiliziranja je u kosi, a mi vam donosimo odlične prijedloge za frizure ispod oboda

Ako ste  već s prvom navalom vrućine zavezali kosu u nisku, razbarušenu punđu i odlučili tako provesti ljeto, onda ste već kopirali look Chrissy Teigen, jedino što vam nedostaje je šeširić. Ovaj ‘nije me briga’ look istovremeno je ležeran i chic i idealan je za popodnevnu šetnju gradom.

Splash   

Još jednostavnije je zavezati niski rep, kao manekenka Jasmine Tookes, a ova, inače sportska frizura, sa šeširom izgleda jako elegantno. ovakav look savršen je za roštiljanje, popodnevne partije na plaži, pa čak i ljetna vjenčanja.

Splash   

A ako želite nositi kosu puštenu, ugledajte se na Reese Witherspoon: Dobro se isfenirajte, nataknite sunčane naočale i pustite da vam povjetarac dodatno popravi cijeli look.

Splash   

Ako ste nakon svega odlučili pružiti šansu šeširu, u galeriji potražite odlične modele iz naših i online trgovina.