You are currently viewing Trikovi s kojima će šiške baš uvijek izgledati savršeno

Trikovi s kojima će šiške baš uvijek izgledati savršeno

S vremena na vrijeme promjene su prijeko potrebe, a ona koja je zapravo najbezbolnija tiče se kose. Naime, nova frizura može nas osvježiti, no ipak nerijetko usprkos svemu nismo spremni na veliku i značajnu promjenu. U tom slučaju šiške su savršen odabir s kojim sigurno nećete pogriješiti, već naprotiv, dobiti upečatljivu frizuru koju apsolutno obožavamo!

Kako što smo spomenuli, šiške su promjena koja nas instantno može osvježiti, no valja imati na umu da je riječ o frizuri koja iziskuje svakodnevno stiliziranje i brigu. Šiške kao iz frizerskog salona danas uz pomoć brojih tutorijala i savjeta nije zahtjevno napraviti, ali svejedno katkad jednostavno otkažu poslušnost. Razloga može biti više, pa kako biste baš uvijek bili sigurni u postojanost svoje frizure, morate znati nekoliko ključnih trikova koji će vam biti od velike pomoći.

Naime, proizvod koji je apsoluti saveznik kada govorimo o šiškama bez imao razmišljanja je šampon za suho pranje. Kako bi šipke bile postojane i ‘poslušne’ potrebna im je tekstura koju ćete najbrže kreirati uporabom spomenutog proizvoda. Sve što trebate je na područje šiški nanijeti šampon te temeljito protrljati ručnikom i krenuti sa stiliziranjem. Ova metoda je skriveni trik savršen za popularne curtain šiške koje moraju izgledati opušteno i neuredno, ali ne i masno, stoga imate li takvu frizuru, predlažemo da ovaj trik isprobate već danas.

Sljedeća stavka tiče se načina feniranja šiški. Vrlo je bitno razlučiti i znati kako želite da vaše šiške izgledaju te krenuti s postupkom koji je univerzalan kod svih stilova. Iako je riječ o malom dijelu kose, sigurni smo kako ste primijetili da vaš frizer fenira šiške u sekcijama, odnosno odvaja pramenove. Takvim feniranjem vaše će šiške sigurno biti ondje gdje želite, bez neurednih i neposlušnih dijelova, a naravno kako bi učinak bio što bolji potrebno je četkom proći i do nekoliko puta.

Posljednji trik zapravo nema veze s načinom stiliziranja, već s beauty pomagalima koje nosite u svojoj torbici. Šiške su frizura koja je podložna vremenu, a budući da na to ne možemo utjecati, predlažemo da sobom uvijek imate mini češalj i putno pakiranje laka za kosu. Na taj način u bilo kojem trenutku u svega nekoliko minuta svoje šiške možete vratiti na početno stanje i imati sjajnu frizuru. Ovi proizvodi ne zauzimaju puno mjesta, pa nema baš nikakvog razloga da vam u svakom trenutku ne budu na dohvat ruke.

Foto: Instagram