You are currently viewing Tri ideje za kosu bez volumen

Tri ideje za kosu bez volumen

 Slaba i tanka kosa ne mora nužno predstavljati problem, no često može zahtijevati više pažnje. Iako se kod duge kose prividno može postići bujnija kosa, kratke su frizure najčešće puno bolji izbor za ovaj tip kose. One olakšavaju svakodnevnu rutinu, dodaju kosi teksturu i volumen. Ako si u potrazi za idejama, pogledaj neke od najljepših frizura,

 One su savršene za ovaj tip kose, a istovremeno prikrivaju i njene nedostatke.

MIKRO BOB Mikro bob je frizura koja pojačava volumen, a istovremeno izgleda ženstveno i elegantno uz svaku odjevnu kombinaciju. Mikro bob ukošenih rubova odnosno vrhova stvara prirodnu težinu i volumen. Svaka dužina boba izgleda odlično, no ovakva frizura najviše stvara izgled bujnije kose.

PIXIE FRIZURA Pixie frizuru sve češće vidimo na crvenom tepihu, ali i na ulicama. Iako je odličan izbor za slabu i tanku kosu, neke stvari ipak treba imati na umu. Kod ove frizure za tanku kosu, najvažnije je ostaviti malo dužine na vrhu. Ne preporučuju se ravne šiške jer bi se uz ovaj tip kose one mogle raspasti i padati na neodgovarajući i ne baš laskav način.

RAVNI BOB/LOB Ravno ošišani rubovi odnosno vrhovi, savršeno su rješenje za tanku i slabu kosu bez volumena. Također, ova je frizura odličan izbor kada želiš zadržati svoju dužinu kose. Ravno odrezana kosa uvijek je bolji izbor od postepenog šišanja jer daje kosi volumen i bujniji izgled.