You are currently viewing COOL IDEJE ZA KRATKE FRIZURE

COOL IDEJE ZA KRATKE FRIZURE

Ukoliko ste se odlučili na promjenu u svom izgledu i već vam je dosadila stara frizura, pripremite se za idućih par vrućih prijedloga koji će biti hit ove sezone.

Super kratke firzure
Super kratke frizure idealno pristaju ukoliko imate duguljast oblik lica. Međutim, ukoliko ste jedna od onih koje imaju okruglo lice, a volite eksperimentirati sa super kratkim frizurama, uz pomoć stručnjaka, i vi možete zablistati u jednoj, kratkoj varijanti frizure. Tu najčešće najsitniji detalji mogu odigrati glavnu ulogu u vašoj promjeni frizure. Poigrajte se s teksturom kose ili šiški kako bi izvukli onaj izgled iz snova.

Coiff & Co kratka kosa
Coiff & Co.
Eveline Charles kratka frizura
Eveline Charles
Wayne Hartley
Wayne Hartley
Frizura Andre Faiva
Andre Faiva

Duge šiške kratke frizure
Duge šiške na jednu stranu izgledaju očaravajuće, te daju dužinu vašem licu. Također, zrače elegancijom i imaju modernu vibru. Uz ove firzure ćete se isticati i naglasiti svoju ženstvenost. Duge šiške na kratkoj kosi su must have ove sezone. Ukoliko imate u planu neku zabavu, i namjeravate biti ona koja će svojim izgledom sve oboriti s nogu, predlažemo vam da uz ovu frizuru obućete i neku kratku varijantu koktel haljine.

Frizura Jean Louis David
Jean Louis David
MG frizure
MG
Saint Algue
Saint Algue
Intermede frizure
Intermede
Saint Aglue frizure
Saint Aglue
Saint Algue kratka frizura
Saint Algue

Izvor