You are currently viewing SAVRŠENA LJETNA BOJA ZA KOSU KRIJE SE U NIJANSAMA PLAVE

SAVRŠENA LJETNA BOJA ZA KOSU KRIJE SE U NIJANSAMA PLAVE

S prvim sunčanim danima nijanse plave boje ponovno su zasjale kao najpoželjniji beauty trend i savršeni odabir za ljetne dane. Od najnovijih trendova koji donose svježe i svijetle nijanse plave do omiljenih klasika unutar spektra svijetlih boja za kosu, plava kosa s jednakim sjajem krasi boemsku ležernost i glamur inspiriran hollywoodskim zvijezdama.

Iako će za bočicom plave boje češće posegnuti oni koje krase plave ili zelene oči te svjetlija put ili prirodno svjetla kosa, popularne tehnike bojanja koje u kosu unose raskoš pramenova poput balayaga i palm paintinga plavu boju kose učinile su pristupačnu i lako prilagodljivu svakom tipu kose i svakoj boji tena. Ovog ljeta, plava boja za kosu vraća se kao savršeni spoj za sunčane dane koji će dodatno naglasiti njezinu razigranost i sjaj.

Nova sezona unutar palete plavih nijansa istaknule je nove trendove. Dok će brinete uz pomoć pramenova birati bronde boju kao jedan od najistaknutijih trendova desetljeća čijoj se vladavini ne nazire kraj, a oni s težnjom prema izgledu kose okupane suncem zlatne nijanse, ljubitelji klasike posegnut će za suptilnom medenom plavom. Najhrabriji će svoje plave uvojke obojati platinastom bojom hladnog odsjaja ili im dati trendi izgled uz pomoć decentnih pastelnih nijansi narančaste i ružičaste boje.

Najljepše nijanse plave boje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija ili kao primjer koji ćete odnijeti svojem frizure izdvojili smo u nastavku.