You are currently viewing NOVA FRIZURA KOJA ĆE USKORO OSVOJITI INSTAGRAM

NOVA FRIZURA KOJA ĆE USKORO OSVOJITI INSTAGRAM

Beauty svijet neprestano se mijenja, a promjene koje donose novi trendovi, proizvodi i tehnike postaju sve brže. Baš poput modnog svijet, beauty svijet se u posljednjih nekoliko godina našao na velikoj prekretnici koja je izbrisala granice poznatog i klasičnog, i otvorila vrata prema inovativnim novitetima. Od spoja zapadnog i istočnog beauty svijeta koje je potaknula sve veća popularnost korejske kozmetike do spoja beauty proizvoda i znanosti koji je stvorio nove, donedavno nezamislive kombinacije i formule, beauty svijet trenutno prolazi kroz još jednu svoju renesansu koja neprestano nudi nove i bolje trendove i proizvoda.

Osim unutar privlačnih pakiranja beauty proizvoda, novi beauty trendovi kriju se i u tehnikama koje pronalaze spretne ruke stručnjaka. Posljednja u nizu novih tehnika donosi novu frizuru koja će uskoro osvojiti Instagram, a koju ćete i sami poželjeti isprobati.

Nova it frizura koja je nedavno zaintrigirala beauty svijet i polako počela osvajati Instagram donosi sasvim novo i drugačije izdanje slojevito ošišane kose. Iza ghost layers frizure nalaze se spretne ruke frizera Ramòna Garcije. Iako se na prvu ne razlikuje od suptilnog izdanja shaggy slojevitog reza koji smo ponovno zavoljeli posljednjih nekoliko sezona, već drugi pogled na novu it frizuru otkriva posebnost i genijalnost tehnike šišanja koja se nalazi iza nje.

Tajna ghost layers frizure krije se u spoj dinamičnosti i teksture koju unosi u kosu, istovremeno stvarajući iluziju da se radi o jednostavnom ravnom rezu. Primjerena za baš svaku dužinu kose, ghost layers slojevi bit će omiljeni odabir svih onih koji možda žele zadržati dužinu svoje kose, ali joj istovremeno oduzeti težinu i dodati prozračnost za tople mjesece ispred nas. Sama tehnika šišanja kojom se postižu ovi gotovo nevidljivi slojevi je teška za opisati, zbog čega je Ramòn Garcia na svojem Instagram profilu objavio kratki video u kojem demonstrira način šišanja i pregršt fotografija njezinog efekta na kosi svojih zadovoljnih klijentica.