You are currently viewing Savjeti za lako stiliziranje frizure

Savjeti za lako stiliziranje frizure

U potrazi ste za nekim jednostavnim savjetima za stiliziranje frizure? Pogledajte neke naše savjete za seksi valove, šik punđe i sve ostale frizure kojima će se svi diviti. Zaboravite na neke komplicirane i složene frizure. Vrijeme je da se oprostite teškim stiliziranjem i pozdravite jednostavne no zanimljive ideje. Još jedna odlična prednost ovih frizura je što ih možete napraviti bez obzira na strukturu kose i njenu dužinu. Osim što odlično izgledaju, potrošit ćete svega nekoliko minuta da ih napravite.

Jeste li se naoružali strpljenjem i proizvodima za stiliziranje? Svakako ćete jedva dočekati isprobati ove fenomenalne stilove koji su idealni za bilo koji događaj i situaciju, pa čak i za one svečanije i formalnije. Svaki put kada negdje kasnite ili imate ‘bad hair day’ (loš dan s frizurom), ovi trikovi za stiliziranje će vas izbaviti iz muka.

Za neki poseban događaj izaberite malo ležerniji izgled frizure. Upotrijebite veliki okrugli uvijač i četku kako bi valovi na kosi izgledali malo neuredno. Možete se odlučiti i za još malo glamura i izabrati sjajnu valovitu kosu. Počnite s dubokim razdjeljkom sa strane kako biste postigli šik izgled.

Kratka kosa je tako seksi i sve što trebate kada je riječ o brzom postizanju moderne i elegantne frizure. Zar nisu kratke frizure toliko slatke, a i maksimalno skraćuju vrijeme stiliziranja. Budite hrabri i započnite sa ekstra kratkom kosom, i nebojte se, postoji cijeli niz načina na koji možete nositi kratku frizuru, a da uvijek izgleda fenomenalno.

Kratke lagano slojevite frizure su iznimno ženstvene, stoga nemojte se bojati eksperimentirati s frizurama u bilo kojoj situaciji, za dan u uredi ili na kavi s prijateljicama. Kratku kosu možete nositi savršeno sjajnu i zalizanu prema iza, a ako vam je kosa duža naprijed, nosite je sa strane kako biste postigli dramatičniji izgled. Kako god, pozitivan rezultat je zajamčen!

Zaboravite dane kada je vaša kosa jednostavno bila neposlušna. Za vas smo pronašli ove fenomenalne frizure, jako su moderne i svaka od njih ima neki bezvremenski element, što ih čini idealnima za svaku sezonu. No, klasična punđa i rep su već legendarni i nikad neće biti izvan mode. Samo su malo redizajnirani.

Neuredna pletenica i undercut? Da, molim. Ako imate dugu kosu i undercut, nemojte oklijevati izložite svoju kosu. Ako ovo nije krajnje in izgled, onda ništa nije. Kada god ste u žurbi, odlučite se za rep jer izgleda super, a tako je jednostavno rješenje koje vas može spasiti. Imajte na umu i punđu, koja vam daje tu ženstvenu notu. Ovo su praktični stilovi idealni za bilo koju situaciju. Ako idete na neki svečaniji događaj, punđu samo malo zarotirajte.