You are currently viewing Pletena punđa: Popularna punđa 2018.

Pletena punđa: Popularna punđa 2018.

Ako želite biti u trendu 2018., onda ćete htjeti nositi pletenu punđu. Taj spoj klasične punđe i elegantne pletenice bit će nezaobilazna frizura među trendseterima. Otkrijte zašto je ova trendi punđa trenutačno tako popularna i pročitajte naše upute za oblikovanje

U godini 2018. opet ćemo viđati mnoge punđe kao glavne trendove frizura. Jedan je trend već čvrsto postavljen: pletena punđa. Zašto je tako popularna? Kao prvo, spaja dva omiljena klasika: elegantnu visoku punđu i romantičnu pletenicu. Usto, vrlo ju je lako oblikovati – i brzo! Na kraju, ovaj hibrid punđe i pletenice možete nositi u svakoj prigodi i u svako doba dana. To je idealna frizura da pretvorite svoju kosu u privlačan detalj.

Upute za oblikovanje: Oblikujte najpopularniju punđu 2018.

600X800_woman-braided-bun
Vrhunac glamuroznog izgleda: pletena punđa!

Želite biti jedna od prvih koja će nositi ovaj popularni stil? Savršeno: hajdemo plesti! Za ovu frizuru trebate pet minuta, dvije gumice, ukosnice i lak za kosu. Spremni? Evo uputa za ovu trendi pletenu punđu:

 

  1. Skupite kosu u visoki rep na vrhu glave i svežite ga gumicom.
  2. Ispletite rep do vrhova i svežite kraj pletenice gumicom. Savjet: za više volumena, nježno povucite strane pletenice da se malo olabave i rašire.!
  3. Omotajte nježno pletenicu oko gumice kod baze repa i učvrstite vrhove pletenice ukosnicama.
  4. Ako više volite trendi razbarušen izgled, izvucite nekoliko pramenova. Na kraju poprskajte frizuru lakom za kosu. Sad imate najmoderniju punđu godine