You are currently viewing Pinterest objavio izbor 100 trendova za 2019. godinu

Pinterest objavio izbor 100 trendova za 2019. godinu

Želite znati što će vaši klijenti zaista obožavati u 2019. godini? Pinterest je za mnoge frizere i klijente glavno vrelo inspiracije kad je u pitanju istraživanje najnovijih frizura i savjeta za stiliziranje kose. Naime, ova socijalna mreža mjesečno bilježi čak 250 milijuna posjetitelja iz cijelog svijeta, a oni svakodnevno međusobno dijele fotografije i druge vizualne formate. Krajem godine Pinterest tako predstavlja svoj izbor top 100 trendova koji će dominirati svijetom mode, ljepote, arhitekture i dizajna, a za vas smo izdvojili 3 trenda iz svijeta frizerstva koji će sigurno zapaliti maštu vaših klijenata.


Siva boja među glavnima u 2019.

Zahvaljujući povećanju istraživanja frizura sivih nijansi za čak više od 879%, Pinterest očekuje kako će upravo ova boja biti među najpopularnijima u 2019. godini. Također ističu kako među korisnicima možemo naći ne samo mlađe klijentice koje se žele priključiti trendu sivo obojene kose, već i zrelije klijentice. Upravo za njih Pinterest predviđa kako će sve više prihvaćati promjene teksture svoje kose i boje, a na frizerima ostaje zadatak prepoznati taj trend i klijenticama koje žele prihvatiti svoje sive vlasi ponuditi tretmane prikladne za njegu kose i nijanse za isticanje prirodne ljepote kose.

Francesco Group, kolekcija Embrace

Iznimno kratke šiške među najpopularnijim stilovima u 2019. godini?

Šiške su svake sezone jedan od najomiljenijih stilskih izbora među klijenticama. Ipak, Pinterest poručuje da one sada idu korak dalje. Naime, na ovoj platofrmi sve se više pojavljuju fotografije iznimno kratkih šiški, koje gotovo u potpunosti razotkrivaju lica klijentica. Obzirom da je šiške kraćih dužina teško prilagoditi najširem krugu klijentica, preporučamo vam da posjetite Pinterest, upišete “micro bangs” te se gledajući galerije frizura pripremite na zahtjeve vaših klijentica.

Alan Keville

Alan Keville, kolekcija Hybrid

Ljubičaste nijanse i dalje ostaju u modi

Pantone stručnjaci predviđaju da će koraljna boja Living Coral biti hit u 2019. godini, no korisnici Pinteresta i dalje svakodnevno istražuju galerije frizura ljubičastih nijansi. Želite li povećati posjećenost vašeg Instagram profila? Razmišljate li o posebnim marketinškim kampanjama kojima biste povećali vidljivost i prepoznatljivost svog salona? Onda možete biti sigurni kako će frizure ljubičastih nijansi svakako privući pažnju vaših klijentica.