You are currently viewing Pet najboljih festivalskih frizura

Pet najboljih festivalskih frizura

Nezaglađena raspuštena kosa, ležerno ispletene pletenice i moderni ukrasi za kosu: otkrivamo pet najpopularnijih festivalskih frizura za ples, zabavu i uživanje u privlačenju pogleda! Usto: dodatni savjeti za savršenu festivalsku kosu

Vrući dani, ugodne noći, sjajan ritam i moderan stil: u festivalskom krugu, vaša frizura mora izgledati moderno, dugotrajno i postojano! Jer čak i kad glazba utihne i raspuste se šatori na najvećim festivalima, zabava se seli nekamo drugdje: na tulume ili manje festivale – od proljeća do jeseni, događaji na otvorenom i slavlja zbivaju se non-stop. Važno je: vaša kosa treba izdržati žestoko, neumorno plesanje te i dalje izgledati prekrasno. Naravno, raspuštena kosa sjajna je za mnoge obožavateljice festivala, no u 2019. postoji tona drugih trendi frizura koje biste trebali isprobati. Donosimo vam naših pet najljepših frizura za festivale Coachella, Glastonbury, Lollapalooza, Burning Man, SXSW, Woodstock, Roskilde i druge…

Savjeti za postojanu festivalsku frizuru

Bilo da želite plesati cijeli vikend ili samo jednu večer, prilike za osvježavanje frizure nisu česte na festivalima. No uz ove savjete možete zadržati frizuru postojanom:

  • Ponesite suhi šampon u mini-putnom spremniku što je savršeno za festival. To čudotvorno pomagalo dat će vam još jedan dan čiste kose bez pranja u festivalskom kampu. Usto, dat će vam i volumen.
  • Sunce jarko sja? Sjetite se UV-zaštite – ne samo za kožu, nego i za kosu. Šešir, kapa ili marama zaštitit će vašu kosu i tjeme od sunca. Usto: zbog zaštite od sunca možete unijeti još jedan ukras u kosu.
  • Vaša festivalska frizura privlačit će zadivljene poglede – zašto ne bi i prekrasno mirisala? Poprskajte svoj završenu frizuru parfemom za kosu kako bi bila ekstra svježa i širila zavodljiv miris.

Imate kartu, spakirali ste obavezne kozmetičke proizvode i sad odaberite svoju frizuru: evo pet najboljih festivalskih frizura.

Festivalska frizura: nove šiške

Ova frizura igra se kontrastima: neka vaša duga kosa pada na ramena, dok su šiške strogo njegovane (ova frizura može se oblikovati s kratkim i dugim šiškama). Može se nositi na svaki festival, ali i na modernu vrtnu zabavu!

Festivalska frizura: pletenice, pletenice, pletenice

Žena s traper jaknom i smeđom kosom u pletenicama
Dobro ispletene pletenice izdržat će višednevni festival.

Jednostavna, no briljantna: s dvije pletenice dobivate dvostruko zadovoljstvo: one izgledaju sjajno i jamče postojanost frizure. Pred vama su duge noći, plesanje, vjetar, loše vrijeme i promjena odjeće… no pletenice ostaju savršene. Zaključak: ispletite kosu i bezbrižno uživajte u festivalu.

Festivalska frizura: nezaglađena kosa

Nezaglađena kosa je prekrasna i siguran odabir za festival. Zamislite: zavodnički plešete na toplom ljetnom povjetarcu, zračeći divotom – a da ne govorimo o slobodnoj i ležernoj vibri. Usto, kosu možete oblikovati u trenu. Napravite razdjeljak po sredini glave, počešljajte i spremni ste! Ako trebate malo osvježenja usred festivala, poprskajte korijen kose puderom, utrljajte ga i oblikujte frizuru.

Festivalska frizura: polu-punđa

Bočni pogled na ženu s plavom kosom u polupunđi sa sunčanim naočalama i prugastom majicom
Trenutačno moderno: polu-punđa je savršena festivalska frizura.

Punđa blogerica – festivalska punđa! Savršena je za duge, vruće ljetne dane. Što ide u prilog ovoj punđi na vrhu glave? Kosa vam ne pada na lice, što je praktično i moderno. Izbjegnite znoj i stres oblikovanja – ležerna, nezaglađena punđa dat će vam dobar osjećaj i izgledat ćete sjajno – te spremno za festival!

Festivalska frizura: posebni dodaci

Žena s dugom, valovitom smeđom kosom ukrašenom boho dodatkom, s retro sunčanim naočalama i crvenim ružem
Okrunite svoju festivalsku frizuru obručem ukrašenim dragim kamenjem, cvijećem ili perjem.

Frizure u boho stilu pristaju svakoj ljetnoj sceni. Ove festivalske sezone zaljubljeni smo u boemski trend za romantičnim, hipi obručima. Okrunite svoju frizuru razigranim dodatkom i bit ćete kraljica festivala. Možete ga staviti u frizuru s punđom ili u raspuštenu, nezaglađenu kosu. A paše li u drske kratke frizure?