You are currently viewing Naše omiljene frizure za dugokose muškarce

Naše omiljene frizure za dugokose muškarce

Sve više muškaraca nosi dugu kosu, a gumice za kosu postaju im nezamjenjive kao i ženama. Jednom gumicom možete oblikovati niz frizura, od muške punđe do polupodignute frizure. Također otkrivamo kako nositi raspuštenu kosu sa stilom – bez gubljenja vremena ispred zrcala.

Duga kosa sve je veći hit među muškarcima. Ona može biti profinjena, jedinstvena ili posve moderna. Ono što je zajedničko svim frizurama za dugu kosu jest to da će vas osvojiti svojim jednostavnim oblikovanjem!

Što je sjajno kod duge kose u muškaraca

Duga kosa na muškarcima i dalje se smatra pomalo neobičnom. To je odmak od standarda kratkih frizura – duža kosa daje vam priliku da se istaknete. Na primjer, obrijanim stranama glave koje se vide samo kad dignete kosu u punđu ili zagladite kosu elegantno za uredski izgled. Vaša svakodnevna mantra trebala bi biti: što autentičnije to bolje. Nemojte pretjerati s oblikovanjem – neka bude umjereno i nezaglađeno.

Oblikujte svaku frizuru za dugu kosu samo s jednom gumicom

Profil muškarca s dugom, tamnosmeđom kosom u repu
Bavite se nekim sportom ili odlazite u teretanu? Gumicom ukrotite svoje duge vlasi.

Budući da se većina frizura za dugokose muškarce može oblikovati jednom gumicom, ona je obavezna. Sve je lakše naći gumice proizvedene baš za muške frizure. Boja je tu ključna. Želite da se gumica ne vidi i da ne privlači pozornost? Odaberite gumicu u boji svoje kose (recimo smeđu ili crnu – ili bež za plavu kosu). Savjetujemo da odaberete neutralne boje ako vežete kosu kod potiljka za posao. Kako biste izbjegli neuglednu kvrgu u kosi, najbolje je da koristite spiralnu gumicu. Kad poslije raspustite kosu, bit će zaglađena kao i prije nego što ste je svezali. Gumica olakšava oblikovanje svake frizure, od jednostavnog repa do polupunđe – nitko ne želi znojne kovrče na licu dok igra nogomet! Skupite kosu u brzu nezaglađenu punđu i možete se slobodno usredotočiti na igru.