You are currently viewing Najljepše frizure za dugu kosu

Najljepše frizure za dugu kosu

Prirodan izgled bez šminke proširio se i na kosu. To je dobra vijest za sve žene koje se nevoljko rastaju od svojih prirodnih kovrča. Imate prirodnu strukturu kovrčave i živahne kose? Naglasite je sprejem za teksturu! Njegovana, sjajna duga kosa i nezaglađene frizure naglašavaju našu prirodnu ljepotu. Ležerne frizure poput nezaglađene punđe, savršene su za svaki dan. Uporabom samo malo proizvoda za oblikovanje frizure dobro će doći vašoj kosi i pomoći vam u svakodnevnom oblikovanju.

Duga, prirodna kosa

Jedan od najvećih trendova jest usmjerenost prema prirodnim, jednostavnim frizurama. Duga kosa ošišana je na jednu dužinu i pada preko ramena. Savjet: nosite je s razdjeljkom po sredini glave i dodajte samo malo spreja za teksturu na dužinu kose kako bi prirodna struktura kose izgledala još ljepše. Slatki dodatak: kopče u kosi s jedne strane lica.

Ležerna punđa

Nezaglađena punđa je ležeran način skupljanje duge kose. To je najprirodnija i najjednostavnija varijanta punđe. Naša inspiracija za ovu frizuru: modeli iza kulisa, nakon revije, koji brzo uvijaju svoju dugu kosu na vrhu glave. Pojedini pramenovi mogu ispasti na koju god stranu iz te nezaglađene punđe. Poseban savjet: upotpuni primamljivost ove frizure uz privlačan miris parfema za kosu.

Prirodne kovrče

To je zato što su nezaglađene frizure s prirodnim kovrčama vrlo popularne ove godine. Savjet: pustite da se vaša duga kosa posuši na zraku, nanesite malo styling balzama ili pjene i gotovi ste! Ako imate ravnu kosu, isprobajte ovaj jednostavan trik. Nakon pranja kose navečer, ispletite dvije pletenice i otiđite na spavanje. Idućeg jutra, raspletite pletenice i imat ćete lijepu valovitu kosu.

Rep

Najlakša i najomiljenija frizura i dalje je rep. Nosite ga u spoju sa šiškama. Za dana, visoki rep u stilu 80-ih pričvršćen gumicom s tkaninom, moderna je frizura. A navečer ga pretvorite u elegantan zaglađeni rep i omotajte korijen repa pramenom. Ukrasite frizuru dodacima poput obruča ili mašni.

Duga kosa + šiške

Mikro šiške su ekstravagantne. Morate biti hrabri da ošišate kosu na čelu tako radikalno, ali bit ćete nagrađeni jedinstvenom, senzacionalnom frizurom. Nezaglađena, raspuštena kosa s dužim šiškama također je sjajna frizura za dugu kosu. Na temelju francuskih ikona stila iz 70-ih, nezaglađena kosa u francuskom stilu izgleda ležerno i elegantno – tipično za Francuskinje. Za tu frizuru, kosa je postepeno ošišana od dugih šišaka do razine brade – i cijela je frizura nezaglađena.

Zaglađena duga kosa

Svjetlucav izgled mokre kose je s modne piste izašao na ulice. Ta uzbudljiva, zavodljiva frizura savršena je za večernje izlaske i posebne prigode. Trebate samo gel za kosu i češalj. Savjet za oblikovanje: počešljajte kosu prema natrag kao što biste to učinili pod tušem. Zatim je poprskajte lakom za kosu.