You are currently viewing Moderne muške frizure 2018 – Ideje za kratku i srednju duljinu kose

Moderne muške frizure 2018 – Ideje za kratku i srednju duljinu kose

Moderna i elegantna odjeća danas igra važnu ulogu ne samo za žene – ona je također važna za muškarce. Riječ je o modernoj odjeći, ali io frizuri koja bi trebala nadopuniti izgled na odgovarajući način. U ovom postu nudimo vam pregled trendovskih muških frizura 2018 za kratku i srednju duljinu kose, koji danas nisu izgubili aktualnost. Nadamo se da vam se sviđaju ovdje predstavljene ideje i da odlučite pokušati nešto novo i drugačije.

42 ways to lose 5 inches of belly fat testosterone 250 for sale 11 amazing health benefits of plant-based protein — eat this not that

Moderni muški frizure 2018 – tendencije i stilski varijacijemoderna muška frizura 2014 kratka frizura za frizuruMuške frizure 2014. kratke raspodjele kose

elegantna fade frizura muška kratka kosa

Moderna srednja dugačka muška frizura sa stražnjom stranomTrendy muške frizure 2014 srednje kose razbarušen

Naravno, svaki muškarac ima svoj stil i okus i ne biste slijepo slijedili najnovije trendove. Moderne muške frizure u 2018, mi smo prikupili u ovom članku, ali nude razne styling mogućnosti, a možda će se naći netko kaže šišanje koji je dostupan jako dobro. Frizure za kratku i srednje duljinu kose također imaju važnu prednost da ne trebaju posebnu brigu da izgledaju dobro. Osjećate li se kao da eksperimentiraju? Ako je odgovor “da”, pogledajte fotografije u našoj galeriji za neke inspiracije.

Kratka frizura s bočnim dijeljenjem

Frizura sa bočnim grebenima kratkih frizura muškaraca 2014

elegantna kratka frizura s bočnim dijeljenjem muških trendova 2014

Muške frizure 2014 Trendovi Seitenscheitel

trendy muške frizure 2014 elegantne kratke frizure s bočnim dijeljenje

Muške frizure 2014. vertex

Muških frizura 2014. Kratka frizura strana odvažnost Ekstravagantni izgled

Muške frizure 2014 Kurzhaarfrisur Seitenscheitel

elegantna muška frizura s bočnim dijeljenjem

Vidjet ćete da su trendovski muški frizure za 2018. zaista elegantni za kratku kosu. Počnimo s klasičnim šišanjem s bočnim vrhom. Ova frizura je također pogodna za dulju kosu, ali kratka verzija je popularna kod mnogih muškaraca danas, jer izgleda stilski i osobito je lako brinuti. Bočno podijeljena frizura je zapravo izazovna, jer je dizajnirana da savršeno odgovara obliku glave da bi dobro stajala. U ovoj vrsti šišanja, kosa u konturu, na vratu i oko ušiju, kratko se obriše, a na vrhu su oko 5 cm. Nakon toga, vrh se izvlači.

“Fade” frizura

Fade frizura muške moderne izgled

trendy muške frizure 2014 izblijedjeti kratke frizure

Fade frizura

klasična fade frizura muških frizura 2014

Frizska frizura klasičnih muških frizura 2014

Izbijte kratke frizure trendy muške frizure 2014

Još jedna frizura koja ima veliku pretilost među nogometašima i drugim slavnim osobama je tzv. “Fade” frizura. Također je jedna od najsuvremenijih muških frizura u 2018 i impresionira svojom privlačnosti. U fade frizuri, vlasi na stranama glave su obrijani na kožu, a oni na vrhu glave ostaju mnogo dulje. Može se oblikovati s lakom, sprejem za kosu i drugim proizvodima za njegu, frizuru na željeni način.

Vojna frizura

Crew frizura muški klasični izgled

klasična frizura za posadu

Muške frizure 2014

Crwe hairstyles kratke kose muške frizure 2014

Muške frizure 2014

Druga varijanta koja je posebno pogodna za muškarce s okruglim licima je poznata vojna frizura, također poznata kao “Crew Cut”. Ova vrsta šišanja je savršena za ljeto, jer kosa na stražnjoj strani i na stranama glave je vrlo kratko obrijana. Samo na vrhu glave ostaju 2-3 cm duže. Ova kratka frizura također je vrlo korisna jer ne treba gotovo nikakvu njegu.

Tousled kose

Frizure za muškarce 2014. srednjoročno su dlačice izgledale prirodno

Muške frizure 2014

Muške frizure 2014 srednje dužine kose ogrlican ekstravagantan izgled

ružičaste srednje duge kose muških frizura 2014

srednje duljine kose ružičast izgled muške frizure 2014

srednje dugačke muške frizure 2014 ružičaste kose

A što su trendovski muški frizure 2014. za srednju dužu kosu? To uključuje, primjerice, ružičastu frizuru srednje duljine koja impresionira svojim prirodnim izgledom. Ovom tipu šišanja možete napraviti bez oblikovanja proizvoda – zbog učinka koji se traži u ovom slučaju. Srednje duga frizura možda je idealna opcija za vas ako imate prirodno kovrčavu kosu – onda izgleda još ljepše!

Srednje duga kosa, češljana natrag

trendovski muški frizure 2014 srednje duljine

natrag kose srednje dugačke muške frizure 2014

trendovski muških frizura 2014. dugo se naziva unatrag

Muške frizure 2014 srednje dužine kose, styled na leđa

Frizura srednje duljine, s kosom češljana natrag, zrači bezvremenskom elegancijom, pa je stoga vrijedno probati ovu varijantu. To je bio jedan od najsuvremenijih muških frizura za 2018., ali do danas nije izgubio popularnost – osobito među ljudima koji žele izgledati elegantno. Kako frizura može trajati cijeli dan, oblikujte kosu nazad gelom ili voskom. Vrlo je važno da koristite proizvod koji je prikladan za vašu vrstu kose. I da frizuru izgleda još izvornijim, možete oblikovati kosu dok ste još mokri.