You are currently viewing Koje frizure vas mogu istaknuti

Koje frizure vas mogu istaknuti

Svi smo se našli barem jednom u situaciji gdje smo šetajući gradom na trenutak zastali vidjevši curu s prekrasnom kosom, koju iako ju ne poznajemo – znamo da joj savršeno odgovara. Isto tako znamo onaj neugodni osjećaj kada nas prijateljica pita za mišljenje nakon što je napravila drastičnu promjene frizure, koja joj jednostavno ne stoji.

Kako znamo koja je frizura za nas? Kako možemo znati što nama osobno točno odgovara?

Anamarija Uroić poznata je hair stilistica napravila je svoju prvu samostalnu kampanju / Foto: Jelena Bajić

Tim pitanjima se poznata hair stilistica Anamarija Uroić bavi već godinama uljepšavajući svoje klijentice. Odavno je prepoznala da svaki novi trend jednostavno ne može odgovarati svakoj klijentici. Baš ta individualnost svake osobe je nešto što bi nas trebalo krasiti i usrećiti, umjesto da se pokušamo prilagoditi nečemu što nam je nametnuto. Tu filozofiju osobnog zadovoljstva, koja nas čini posebnima, svakim danom predočuje u svoj rad.

Prva samostalna kampanja

Tijekom svog dugogodišnjeg rada u vlastitom salonu, kao i na brojnim televizijskim projektima i profesionalnim kampanja, upoznala je svoj dream team s kojim nam želi predočiti svoju viziju u obliku prve samostalne kampanje.

– Moje dvije divne klijentice i prvenstveno prijateljice, Dajana Pajkić i Suzana Horvat, kao modeli, savršeno su uprizorile sve ono što u našem salonu  radimo i stvaramo. Divne frizure i još divnija prijateljstva, dok je super talentirana Jelena Balić svojim profesionalnom okom sve naše želje pretočila u prekrasne fotografije – rekla je Anamarija.

Dajana Pajkić. jedna od najuspješnijih domaćih make up artista, i Suzana Horvat, hrvatska manekenka s bogatom inozemnom karijerom koja više od  17 godina radi za velike svjetske moderne agencije, dva su poznata lica kampanje za koje je Anamarija kreirala više različitih frizura. Svakoj je prilagodila određeni look i na taj način preko kose naglasila dijelove  njihovog karaktera. Kroz sva četiri looka proteže se uvijek jasna filozofija kako kosa mora biti zdrava, pravilno njegovana i sjajna.

Više vrsta izgleda kose

Bilo da se radi o big hair izgledu kose kojem je naglasak na volumenu kose, koji budi zaigranost i lepršavost, a opet s druge strane ženstvenost i odvažnost.

Everyday hair izgled koji pristaje svima te je idealan u prilikama kada ne želite puno razmišljati,  a opet imati cool look.

Mermaid hair izgled najbolji je izbor ako vam je dosta običnih i klasičnih valova. Neovisno o tome želite li jači ili laganiji efekt, ovo je frizura s kojom ćete zasigurno biti primijećene.

Ako ste spremne na mali odmak od svakodnevnog, wet hair izgled je frizura za Vas, samosvjesnu ženu koja žele dodatno naglasiti svoj nepopravljivi seksepil.

Za koju god frizuru se odlučili imajte na umu da je ona dio vašeg osobnog stila i karaktera, produžetak vas samih.

– Uživajte u lijepoj i njegovanoj kosi. Budite svoje, slobodne i odvažne – poručuje poznata hair stilistica  Anamarija Uroić. Na fotografijama Jelene Balić svoje su uloge ‘odigrale’ modeli Suzana Horvat i Dajana Pajkić, a potonja je bila zadužena i za njihov make up.