You are currently viewing Kate Middleton obručem od 6 i pol tisuća kuna potvrdila veliki trend za 2019.

Kate Middleton obručem od 6 i pol tisuća kuna potvrdila veliki trend za 2019.

PRED kraj 2018. vojvotkinja od Cambridgea se zakačila na jedan trend koji su modni stručnjaci najavili kao veliki hit za aktualnu godinu.

Ako ste njeni obožavatelji, onda vjerojatno već znate i da je riječ o obručima za kosu čiji je modni moto za 2019. “što veći, to bolji”, barem ako je suditi po odabirima Kate Middleton.

No njen posljednji obruč bio je ipak nešto manji od prethodnih, ali i skuplji.

Kate je za svoj prvi izlazak sa suprugom u 2019. godini odlučila obući plavi kaput dizajnerice Catherine Walker, koji je nosila već u nekoliko prilika, te tamnoplave salonke, a look je upotpunila plisiranim obručem za kosu u istoj nijansi kao kaput s cijenom od vrtoglavih 1000 dolara, odnosno malo više od 6 i pol tisuća kuna.

Radi se o modnom dodatku s potpisom londonske dizajnerice Jane Taylor čiji je obruč Kate nosila i na božićnoj misi i koji je bio čak 90 dolara skuplji od ovog plavog.

No da biste popratili ovaj trend, ne treba vam bogatstvo jer kul obruče za kosu možete naći gotovo u svim high-street trgovinama po puno, puno manjim cijenama, a neke će ih sretnice vjerojatno naći i kod kuće jer su se nosili i u osamdesetima.

Izvor: index.hr