You are currently viewing Frizure s kojima ćeš rasturati (i) u 40-ima

Frizure s kojima ćeš rasturati (i) u 40-ima

Svima nam se dogodi da upadnemo u rutinu kada je pitanje kosa; ponekad je strah jači od ikakvog eksperimentiranja, ne samo s bojom već i stilom frizure. Ipak, 40-e su idealan period za poigrati se s malo dužine i teksture. Kao i uvijek, na umu moramo imati da pravila ne postoje – sve možeš isprobati i isfurati sa svojim stilom. Ispadne li kakva frizura manje po tvojoj volji, uvijek se možeš ponovno pobojiti ili pričekati da izraste – to su slatke muke!

1. Slojeviti bob Jedna od najpopularnijih frizura prošle, a i ove godine, svakako je dobar izbor za žene s tankom kosom. Ovaj način šišanja dat će im volumen, a ako su visoke i imaju lijep vrat, cijeli dojam će biti još za stepenicu bolji.

2. Ležerni valovi Žene s puno kose, koje pritom žele izgledati uređeno i jednostavno, birat će srednje dugu kosu i valove, koji prije svega ne izgledaju pretjerano nakovrčano, i rotirani su tako da se kosa miče od lica, ne bi li imali frizuru koja zatvara lice.

3. Kratka kosa Pomalo nemarna, zaigrana kratka kosa savršen je izbor za manje i sitnije žene, sa sitnijim licem, jer će ih vizualno otvoriti i pritom ih učiniti nježnijima!

4. Slojevite dužine Duga kosa u 40-ima fantastična je kad ima laganu zavijenost u tijelu. Ona se najbolje postiže upravo slojevitošću koja omogućuje da svaki pramen priča svoju priču i ima vlastiti pokret. Ovakve frizure uvijek izgledaju poletno!

5. Ravno i uokvireno Ravna kosa je jedna od najvećih trendova sezone, iako je ponekad teže održiva. Dobar izbor za 40-e su ravne kose s dubokim razdjeljkom na stranu ili onim na sredini, koje su rezane isključivo ravno i na svojevrstan način uokviruju lice.

6. Bob sa šiškama Ovaj stil najbolji je kad dužine kose lagano dotiču ramena! Možda najveća promjena koju možeš napraviti su šiške, koje u kombinaciji s ovakvim bobom uvijek izgledaju elegantno, i vjeruj nam, promijenit će ti cijelo držanje i samopouzdanje – baš kao da si druga osoba!

7. Valoviti lob Produženi bob sa zaigranim valovima jedan je od klasičnih izbora s kojim se ne može pogriješiti. Doduše, najduži smije biti malo ispod ramena, jer je ta dužina najzahvalnija.

8. Rijetke šiške One su idealne za nekoga tko želi ležeran look i instant promjenu, a izvrstan su odabir za žene koje su nesigurne radi svoga čela.