You are currently viewing Frizure idealne za vrele ljetnje dane

Frizure idealne za vrele ljetnje dane

Ako imate dugu ili kosu srednje dužine i smeta Vam tijekom vrelih ljetnih dana jer se stalno znojite onda Vam predlažemo da pogledate na koji način možete podići kosu i napraviti predivnu frizuru s kojom ćete lakše preživjeti vrelinu ljeta, a da to nije klasični konjski rep ili punđa. Pogledajte pet modernih „stil“ frizura za ljeto 2016 godine.
1. Elegantna punđa
Neuredne i valovite frizure su u trendu ovog ljeta. Međutim, ako želite da izgledate dotjerano, elegantno , a pomalo i seksi onda se možete opredjeliti za zalizanu elegantnu punđu. Ovo je omiljena frizura poznatih dama kao što su Natalie Portman i Gigi Hadid. Možete je nositi u različitim prilikama od svečanih, preko kežual pa čak i na plaži jer lijepo stoji uz kupaći kostim.

2. Romantični chignon
Ako je elegantna punđa previše formalna za Vaš ukus onda se možete odlučiti za nešto opušteniji i romantičniji chignon. Napravite chignon koji odgovara Vašem temperamentu. Kao inspiracija Vam mogu poslužiti načini na koje Selena Gomez nosi ovu romantičnu frizuru.

3. Valoviti boho stil
Ova frizura je također popularna kod poznatih dama ovog ljeta kao što su Julia Roberts i Carrie Underwood. Kosu podignite pozadi, a naprijed je malo natapirajte i pustite po koji pramen da u valovima leprša oko lica. Valoviti bohostil možete nositi u različitim prilikama od poslovnih, preko kežual do svečanih.

4. Pankerski stil
Ovu frizuru razlikuje od ostalih to što su šiške podignute na gore i nakostrušene. Pankerski stil je potpuno suprotan od elegantne, zalizane punđe, a i glava Vas neće boljeti jer kosa naprijed nije toliko stegnuta već je opuštenija.Da bi šiške duže stajale možete ih isprskati lakom ili namazati gelom za kosu.

5. Stil s pletenicom
Pletenice su interesantne i zabavne frizure koje možete da nosite tokom cijele godine. S’obzirom da je ljeto predlažemo Vam da od prednjeg djela kose napravite jednu ili dvije bilo koje pletenice i obavijete ih naprijed kao krunu. Ostatak kose pozadi podignite u laganu punđu.