You are currently viewing FRIZURA KOJA ĆE OBILJEŽITI PROLJEĆE

FRIZURA KOJA ĆE OBILJEŽITI PROLJEĆE

Prvi beauty trendovi za 2018. godinu najavljeni su još krajem prošle godine. Od novih inovativnih proizvoda za njegu kože lica i tijela do raskošne palete koja je unijela osvježenje u naše make up favorite, nova godina već je na samom početku najavila još jednu uzbudljivu beauty godinu ispred nas. Među beauty trendovima koji će obilježiti 2018. godinu istaknulo se i nekoliko noviteta u svijetu kose. Promjena frizure jedna je od najefektnijih promjena koja donosi instantno osvježenje. Osim osvježenja koje možete pronaći u promjeni dužine, ravnom rezu, slojevima koji unose volumen ili šarmantnim šiškama, efektan trik na svakoj kosi stvorit će i nova boja, dok će najdramatičniji efekt izazvati spoj nove dužine i nove boje.

Za sve one u potrazi za jednostavnim trikom koji će začiniti njihovu novu ili staru frizuru, proljeće donosi savršeni odgovor u jednostavnoj, brzoj, efektnoj i šarmantnoj polupodignutoj frizuri.

NAJPOŽELJNIJA FRIZURA OVOG PROLJEĆA JE POLUPODIGNUTA KOSA

Nadolazeća proljetna sezona kao najpoželjniju frizuru sasvim neočekivano je istaknula polupodignutu kosu. Za jednostavnu i trendi frizuru koja će obilježiti proljeće i ljeto ispred nas dovoljno je skupiti nekoliko pramenova u jednostavnu punđu, isprepletene pletenice ili vrckasti rep. Osim što je dovoljno jednostavna da ju baš svatko u nekoliko minuta može kreirati bez pomoći frizera i posebnih pomagala,  polupodignuta frizura jednaku jednostavnost i prilagodljivost donosi i kad govorimo o različitim dužinama i tipovima kose. Od kratkog i ravnog boba do dugih i raskošnih uvojaka, polupodignuta kosa je jedan od najjednostavnijih beauty trik koji donosi osvježenje svake frizure.

Za ležerni dnevni, ali i elegantni večernji look, u nastavku donosimo nekoliko odličnih primjera polupodignutih frizura koje će vas sigurno inspirirati da ove godine svoju frizuru osvježite uz pomoć ovog jednostavnog trika.