You are currently viewing Donosimo trendi frizure za 2017. godinu

Donosimo trendi frizure za 2017. godinu

Donosimo vam pregled svih frizura koje će obilježiti nadolazeću 2017. godinu, kako biste ju dočekali spremni s novom godinom, mnogi se odlučuju i na promjenu izgleda, a ako razmišljate o posjeti frizeru, sigurno vas zanima kakve trendove u frizurama donosi 2017. Upravo zato pripremili smo vam listu frizura za koje smatramo da će sljedeće godine biti najpoželjnije, a možete ih isprobati i već sad:

Super ravna kosa

 | Author: WennWENN

Izvadite svoju peglu za kosu, jer je super ravna i sjajna kosa s razdjeljkom po sredini ponovo “in”. Ovaj stil najbolje će izgledati na zdravoj kosi, a prije peglanja svakako ju posprejajte zaštitnim sprejem.

Visoki rep

 | Author: Getty ImagesGETTY IMAGES

Zaližite kosu prema gore i svežite ju visoko na glavi. Rep po želji razbarušite ili ga ispeglajte, jer prolazi sve, a u oba slučaja donijet će dozu elegancije vašem look-u. Dodatan bonus je to što, ako ga dovoljno jako stegnete, imat će i “face lift” učinak.

Pljosnati valovi

 | Author: Getty ImagesGETTY IMAGES

Zaboravite na raskošne uvojke i u nadolazećoj godini oblikujte ih pomoću pegle za kosu. Rezultat će biti ležerniji i manje glamurozni valovi, odnosno frizura koju možete nositi svaki dan, ali i u posebnim prilikama.

“Cher” frizura

 | Author: Getty ImagesGETTY IMAGES

Super dugačke ekstenzije kakve smo u posljednje vrijeme imali priliku vidjeti na Rihanni, Jourdan Dunn i Kardashiankama u novoj će godini biti još popularnije. Ovakvu frizuru u sedamdesetima je proslavila pjevačica Cher, koja je očito bila i glavna inspiracija navedenim zvijezdama.

Prebačena kosa

 | Author: Getty ImagesGETTY IMAGES

Ovo je najjednostavnija frizura koja će biti hit u 2017., a kosa spontano prebačena s jedne strane donosi i besprijekoran seksepil, što je Cindy Crawford dokazala već i u devedesetima. Sve što trebate napraviti je prebaciti dio kose s jedne strane na drugu, a dodatan volumen posebno će oduševiti one s tanjom kosom.

Zalizano i sjajno

 | Author: PixsellPIXSELL

Gigi Hadid, Shay Michel, Kim Kardashian i brojni modeli koji su prošetali pistama na revijama za proljeće/ljeto 2017. pokazale su nam sve čari zalizane i super sjajne kose, koja izgleda koja da je mokra. Za postizanje ovog looka trebat će vam vosak ili krema koje ćete nanijeti od korijena do polovice kose.

Izvor