You are currently viewing ZNAKOVI DA TREBATE PROMIJENITI FRIZURU

ZNAKOVI DA TREBATE PROMIJENITI FRIZURU

Nije lako prihvatiti promjenu ni kada sama dođe, a odlučiti se na promjenu još je teže.  Ipak postoje neki znakovi koji nam sugeriraju da je promjena frizure neizbježna.

-1- Tanka kosa – Što zbog godina, što zbog tretmana kojima svakodnevno tretiramo svoju kosu, ona s vremenom mijenja svoju strukturu, pa nam neće dugi niz godina stajati ista frizura. Ako se vaša kosa stanjila i ne izgleda bujno kao nekad vjerojatno ćete novoj strukturi morati prilagoditi novu frizuru

-2- Izgledate starije nego što jeste – Ako se ljudi ponekad znaju iznenaditi koliko imate godina, možda se zamka krije u frizuri. Svježa frizura može vam pomoći da vratite mladoliki izgled.

-3- Vaša kosa izgleda nezdravo – Iako konstantno primjećujete ispucale vrhove, te preparati za njegu više ne pomažu vrijeme je za promjenu frizure uz koju će vaša kosa izgledati zdravije.

-4- Treba vam sve duže vremena da biste namjestili frizuru i izgledali dobro –  Ako ste ranije puno brže namještali frizuru to je signal da vaša frizura više ne odgovara vašoj strukturi kose ili stilu života.