You are currently viewing Volite nositi rep, ali želite da izgleda bujnije?

Volite nositi rep, ali želite da izgleda bujnije?

Omiljeni konjski rep uvijek je u trendu, a ove sezone osobito su na cijeni varijante s tzv. ‘zavjesa’ šiškama ili s ležerno izvučenim pramenovima poput nekad vrlo popularnih stilova iz 90-ih.

Bez obzira koju vi varijantu volite, nerijetko kosi nedostaje malo volumena. Ipak, postoji rješenje koje možete i sami isprobati, a pokazale su ga domišljate djevojke sa sve popularnije društvene mreže TikTok-a.

Savršena ljetna frizura odlično je rješenje za nadolazeće vruće ljetne dane, ali ako biste ipak željeli kosi dati malo bujniji izgled, ovaj jednostavan trik može vam pomoći.

Sjajna je stvar da ne traje dugo – potrebno je svega nekoliko sekundi.

I bez dodatnog alata, repu je moguće dati veću punoću, što je pokazala korisnica TikToka Kirsty Holly, odnosno ‘bridalist’.

Evo kako dati volumen kosi:

Skupite kosu u rep i dvaput omotajte gumicom ili scrunchiejem.

https://www.tiktok.com/embed/v2/6948355054873169158?lang=en

Podijelite rep na dva dijela i ‘odvojite’ gornji dio kose kako ne bi smetala. Zatim gumicu za kosu obmotajte oko donje polovice repa.

Nakon toga vratite gornji dio repa, čvrsto povucite kosu gumicom i gotovi ste!

Rezultat je frizura koji neće izgubiti volumen tijekom dana, a ovaj je praktični trik prikladan je za svaku dužinu kose. I još dodatni savjet: idealno je da kosa nije svježe oprana jer ćete je lakše ukrotiti.