You are currently viewing Tri nijanse plave: Najnoviji blonde trendovi za proljeće

Tri nijanse plave: Najnoviji blonde trendovi za proljeće

Obavezno štivo za sve plavuše i one koje će to tek postati…

S toplijim mjesecima pred nama, mnoge od vas zasigurno su poželjele posvijetliti svoju kosu. Bilo da ste već dulje plavuša ili planirate proljetni make over, sigurno vas zanimaju najnoviji trendovi. Pogledajte što je ove godine popularno među celebrityjima i osvježite svoju boju u ove tri trendy nijanse plave:
Pepeljasto plava

Getty Images   

Isprana sivkasto-plava nijansa idealna je za one koje se osjećaju poput rock zvijezde, a nećemo vas lagati – dosta je zahtjevna za održavanje. No, ukoliko želite ostaviti dojam svojom kosom, onda se definitivno isplati. A dobra je i vijest što joj tamni izrast daje dodatnu čar. Ova nijansa savršeno će stajati djevojkama s tamnijom puti i svijetlijim očima. Za malo topliju nijansu, možete nadodati nekoliko zlatnih pramenova, poput Jennifer Lawrence.

Getty Images   

Osunčano plava

Getty Images   

Tražite li nijensu koja je jednostavna za održavanje, medena zlatno-plava je idealan izbor za vas, kao i za one koje ciljalju na prirodniji look. Za svašeno ‘osunčanu’ plavu kosu, frizer bi se trebao fokusirati na vašu prirodnu boju kose i izvlačiti nekoliko nijensi svijetlije i tamnije pramenove. Za prirodniji izgleda, pramenovi oko lica trebali bi biti najsvjetlije nijanse. Slobodno frizeru odnesite sliku Rosie ili Gigi, jer njihove su boje savršene.

Getty Images   

Kremasto plava

Getty Images   

Kao neka zlatna sredina između prethodne dvije, ova nijansa savršeno odgovara svakom tenu. Kombinirajte ružičasto zlatne i kremaste pramenove te slobodno ostavite da proviruje prirodni korijen kose. Također, pobrinite se da vam je kosa zdrava jer će sjaj dati dodatni šarm ovoj boji. A osim što odgovara svačijem tenu, izvrsno izgleda i na svim dužinama.

Izvor