You are currently viewing Trendovi za kosu koji su ove zime apsolutni hit

Trendovi za kosu koji su ove zime apsolutni hit

Trendovi u bojenju kose za ovu sezonu izgledaju odlično pa ćete i sami poželjeti novi look, bilo da ste plavuša, brineta ili crvenokosa. U nastavku pogledajte što se “nosi” kada je riječ o kosi.

Prikriveni izrast

Za sve lijene dame kojima je dosadila borba s napornim izrastom dobra vijest – ne trebate se više truditi skirvati ga. Blagi izrast u frizerskom je svijetu in, a ključ je u nježnom prijelazu između izrasta i boje kose.

Bakrena crvena 

Bakrena crvena dobar je izbor za one koje žele nešto drugačije, a odlično će pristajati svjetlijoj puti i zelenim očima.

Boja kave 

Brinete, ovu nijansu nosi i glumica Dakota Johnson. Smeđi tonovi upotpunjeni su toplijim nijansama na krajevima pramenova, čime se dobiva na volumenu i prirodnom izgledu.

Kremaste plave nijanse

Umjesto ledenih i platinastih tonova, odaberite one toplije plave koji neće biti tako monotoni. Ovakvi se tonovi još nazivaju baby plavom bojom kose.

Boja kestena

Prava jesenska boja u kojoj će uživati sve brinete koje bi voljele drugačiji izgled, no ne žele preveliku promjenu. Topli tonovi smeđe boje izgledaju bogato, a kosa će izgledati sjajnije i zdravo.