You are currently viewing SAVRŠENE SVEČANE FRIZURE ZA SVE PRIGODE

SAVRŠENE SVEČANE FRIZURE ZA SVE PRIGODE

Trebate frizuru za vjenčanje, godišnjicu ili neku drugu važnu priliku? Pogledajte posljednje trendove svečanih frizura

Pozvani ste na zabavu ili vjenčanje koje zahtijeva svečanu odjeću, makeup i frizuru, ali se ne znate za što točno odlučiti? Ili pak se vi udajete? Ovog puta pomoći ćemo vam s odabirom frizura, jer čak i ako odaberete i obučete najljepšu haljinu, ako frizura ne valja – sve pada u vodu.

Nije lako odabrati najbolju frizuru kad su do danas stručnjaci za kosu smislili toliko frizura… Zato nemojte žuriti i pažljivo odaberite onu koja će najbolje odgovarati vašem licu, odjeći koju planirate obući, ali i vašoj osobnosti – jer najvažnije je ipak da se osjećate ugodno.

Ako birate frizuru za svoj vjenčanje trebali biste u obzir uzeti činjenicu da ćete zaista vi biti centar pažnje. Zato bi vaša frizura trebala biti dugotrajna – nešto što se neće raspasti na pola ceremonije. Osim toga, razmislite i o dodacima. Vjenčanje je savršena prilika da se odlučite za nekakav asesoar u kosu – ukosnicama, trakama, cvijeću… ako se odlučite za aseosare – oni bi trebali biti u harmoniji s vašom frizurom, velom i haljinom.

Bez obzira na to za koju vam priliku treba svečana frizura, važno je i da je ona aktualna. Zato smo za vas napravili izbor modernih svečanih frizuri.

Podignuta kosa

Mnogi će se složiti da je najpraktičnija, najklasičnija i najelegantnija frizura za svečane trenutke – podignuta kosa. Bilo da je riječ o glatkoj ili pomalo raščupanoj pundži, o naizgled kompleksnoj frizuri od pletenica ili vijutaka – s podignutom kosom teško da možete pogriješiti. Evo našeg izbora:

Duga raspuštena i polupodignuta kosa

Ako imate lijepu dugu kosu, to znači da svu njenu raskoš možete pokazati kroz raspuštene ili polupodignute frizure. Blage kovrče na ravnoj kosi ili pak izravnana kovrčava kosa već je dovoljna za zanimljiv novi look. Kosu ostavite potpuno raspuštenu ili pak podignite prednji dio, da vam ne upada u lice. Ovakve frizure su najležernije i najprirodnije, pa ako ste i vi takva osoba, nemate više o čemu razmišljati…

Kratka i poluduga kosa

Ako imate kratku ili poludugu kosu, to ne znači da imate jako ograničen izbor frizura. Kosu uvijek možete, kao i kod duge kose, nakovrčati ili izravnate, ili pak dodati cvjetić i zanimljivu ukosnicu u kosu. Nije bitno koje je boje ili teksture vaša kosa, neku zanimljivu frizuru definitivno možete pronaći ovdje…

Cvijeće, ukosnice i drugi ukrasi u kosi

Ako volite romantičan look – to je najlakše postići uz prekrasan dodatak svojoj kosi. Bilo da se radi o cvijeću, ukosnicama, rajfu ili traki – oni će pomoći da se osjećate ženstveno i seksi. I ono što je najbolje, možete ih ukombinirati u frizuru bez obzira na to imate li dugu, poludugu ili kratku kosu.

Inspiracija slavnih dama

Kad se traži inspiracija za frizuru, za dobru ideju uvijek je dobro pogledati razne evente i dodjele nagrada – jer tamo najpoznatije dame nose samo najljepše frizure koje su osmislili i napravili najcjenjeniji svjetski frizeri. Pogledajte i neke od zanimljivih ideja koje su nosile glumice, pjevačice, starlete…