You are currently viewing Ovo će biti najtraženije frizure za 2018. prema Pinterestu

Ovo će biti najtraženije frizure za 2018. prema Pinterestu

Tražite li inspiraciju za novu frizuru ili samo želite osvježite postojeću, najbolje ideje ponovno možete pronaći na Pinterestu!

Prvi mjeseci svake nove godine u nama nekako prirodno uzrokuju želju za promjenom. I dok su stavke poput promjene posla, grada stanovanja ili čak kilaže nešto teže izvedive, ono što baš uvijek možemo promijeniti jest – frizura. Ako ste tijekom života ikada napravili taj doslovni drastični rez (ili promjenu boje), onda znate da se zapravo radi o fantastičnom osjećaju koji je teško opisati. Jasno je da stiliziranje kose ne može iz temelja promijeniti naš život, ali nitko ne može poreći da nam ne daje neku novu energiju. U slučaju da ste baš sada u potrazi za novim rješenjem, predstavljamo vam nekoliko frizura koje će dominirati godinom pred nama, barem ako je suditi prema Pinterestu. A svi znamo da on ne griješi!

Bob

Bob je obilježio i godinu iza nas, ali čini se da će i u budućnosti nastaviti biti dio trenda. Radi se o vrlo praktičnoj i urednoj frizuri koja ne zahtijeva puno brige, zbog čega ne čudi da je biraju i žene poput Rihanne, Selene Gomez i Emme Roberts.

Ovo će biti najtraženije frizure za 2018. prema Pinterestu (фото 1)

Frizura na francuski način

Koliko god neki to priželjkivali, svijet se još uvijek nije zasitio slavnog francuskog chica, a kako stvari stoje, neće ni u skoroj budućnosti. Naime, jedna od najpopularnijih frizura godine će biti poluduga razbarušena kosa kakvu obožavaju mnoge Francuskinje, a kojoj je najbolji dodatak tek crveni ruž.

Ovo će biti najtraženije frizure za 2018. prema Pinterestu (фото 2)

Curtain bangs

Riječ je o opuštenim šiškama koje se prirodno razmiču na sredini čela i zbog kojih ćete uvijek izgledati chic i bez da se trudite. Popularizirala ih je Brigitte Bardot, a danas ovu frizure odlično nose brojne žene iz javnog života, poput Hailey Baldwin.

Ovo će biti najtraženije frizure za 2018. prema Pinterestu (фото 3)

Pletenice

Ako oduvijek volite pletenice, ove ćete godine napokon doći na svoje! Pletenice trenutno obožavaju vodeći svjetski frizeri, poznate žene ih biraju kao opciju za crvene tepihe, a posebno veseli što se s njima doista možete poigrati. Pravila nema i sve je dopušteno.

Ovo će biti najtraženije frizure za 2018. prema Pinterestu (фото 4)

Dugačko boho kosa

Sjećate li se Jesse iz serije “Girls”? Upravo će frizura koju je ona proslavila svoj vrhunac doseći kroz ovu godinu. Imate li dugu kosu, sve što trebate napraviti jest pronaći kakve široke viklere ili figaro te napraviti opuštene valove koji će baš uvijek biti efektni.

Ovo će biti najtraženije frizure za 2018. prema Pinterestu (фото 5)