You are currently viewing Odspavajte duže ujutro

Odspavajte duže ujutro

Duže odspavati i svejedno izgledati sjajno? Da, to je moguće! Uštedite ujutro vrijeme uz naše proizvode za oblikovanje i trikove

Suhi šampon vraća živahnost u kosu

Kako vam se kosa ne bi zamastila preko noći, poprskajte je suhim šamponom prije odlaska u krevet. Ili, nanesite ga ujutro kao čudotvorni lijek za spljoštenu kosu. Ovisno o proizvodu, suhi šampon može vašu kosu očistiti, unijeti volumen i svjež miris. Jednostavno poprskajte na korijen kose, ostavite da djeluje i zatim umasirajte malim ručnikom ili vrhovima prstiju. Temeljito iščetkajte kosu kako biste uklonili ostatke proizvoda iz kose.

Brzo osušite kosu ručnikom od mikrovlakana

Ako imate kraću kosu, možete je na brzinu oprati čak i kad imate vrlo gust jutarnji raspored. Posušite je ručnikom od mikrovlakana. Ta tkanina iznimno učinkovito upija vlagu. Omotajte kosu u ručnik dok se odijevate i šminkate. Tako će kosa imati vremena osušiti se.

Brže posušite kosu sušilom

Kad trebate brzo posušiti kosu, posegnete za sušilom. No, traje li sušenje predugo kad imate dugu ili gustu kosu? Evo turbo savjeta: ravnomjerno poprskajte ručnikom prosušenu kosu sprejem za ekspresno sušenje. Postavite sušilo na najjače puhanje i najnižu temperaturu – tako će se kosa posušiti brze, ali nježnije.

Sprej za super brzu njegu koji se ne ispire

Žena s dugom plavom kosom nanosi tretman za vrhove
Brza njega: nanesite tretman u spreju koji se ne ispire ili tekući tretman za vrhove.

Svi novi tretmani u spreju pružaju brzu i učinkovitu ekstra njegu. Ti se proizvodi ne ispiru, što vam štedi vrijeme. Tretman u spreju koji se ne ispire olakšava raščešljavanje kose, daje joj zdrav sjaj i štiti je od UV svjetla i topline. Savjet: tekući tretman i ulje za kosu mogu pomoći u pružanju dodatne njege suhim vrhovima.

Brze frizure za posao

Brineta s punđom u poslovnoj odjeći, piše bilješke
Punđa se brzo oblikuje – i savršena je za svakodnevni poslovni izgled.

Uz klasične frizure kao što je rep kod potiljka, francuska pletenica ili punđa, uvijek ćete biti dotjerani i spremni za ured. Svilenom maramom dodajte modernu notu vašem repu ili punđi. Ili, odlučite se za posve prirodan izgled i nosite raspuštenu kosu – prirodnost je totalno u modi. Ako želite elegantnu ili glamuroznu frizuru za večernji izlazak, isprobajte baršunasti obruč ili obruč ukrašen dragim kamenjem. Jednostavne kopče za kosu također stvaraju moderan izgled u raspuštenoj kosi. Kratku kosu ujutro oblikujte voskom ili kremom za oblikovanje.

Brze frizure za svaki dan

Brineta s polupunđom šeće livadom
Polupunđa je brza, slatka – te savršena za dane kad kosa ne sluša.

Sviđaju vam se morske kovrče? Evo kako možete brzo dobiti taj morski izgled: ispletite vlažnu kosu navečer prije tuširanja. Raspustite pletenice ujutro kad je kosa suha. Poprskajte ih slanim sprejem za teksturu i gotovi ste!

Još jedan trajno moderan izgled koji uvijek lijepo izgleda: polupunđa. Ta je frizura savršena za dan loše frizure! Za oblikovanje, skupite kosu od uha naviše i uvijte je u punđu.