You are currently viewing Neobična pletenica

Neobična pletenica

Od jednostavnih i klasičnih pletenica, pa sve do vrlo kompliciranih, vi stvarno možete sve naučiti napraviti. Čak i ako se čine stvarno komplicirane za napraviti , zapravo većina njih samo tako izgleda da bi nas impresionirale.

Ova pletenica je upravo takva, izgleda nevjerojatno i vrlo teško za napraviti, ali uz malo vježbe, vidjeti ćete da je ipak jednostavno.

Trebati će vam: Ukrasna pletena traka, kopče za kosu Počnite plesti pletenicu sa početka glave, u isto vrijeme ju pričvrstite sa kopčama za kosu. Tada će vam trebati četiri pramena za pletenje, sa svakim provlačenje ćete malo otpustiti pletenicu, kako bi pramenovi ostali malo izvana.

Sva pažnja ostaje na srednjoj traci, koja će cijeloj frizuri pružati stabilnost. Pratite korake sa slika da biste razumjeli postupak. Na kraju, kada ste stigli do dna možete ju zavezati gumicom ili nekom šik ukrasnom vrpcom.

Za srednju traku možete koristiti što god želite, trake u boji, umjetnu kosu ili nešto drugo. Uz sve, ova frizura je dosta čvrsta i trajati će satima, čak je ni vanjski čimbenici neće uništiti. Uživajte!