You are currently viewing Najpopularnija boja kose ove jeseni

Najpopularnija boja kose ove jeseni

Dovoljno je reći kako je samo na Pinterestu potražnja za ovom neobičnom bojom kose porasla za čak 308 posto

Ako ste mislili da je siva boja kose stvar prošlosti, varate se. Ovu neobičnu nijansu viđamo posvuda, a sada dobiva novu dimenziju u obliku najnovijeg trenda koji je uspio svrgnuti s trona čak i uvijek popularnu platinasto plavu boju kose.

‘Mushroom blonde’ nova je it nijansa boje za kosu, a riječ je o kombinaciji hladnijih i prigušenih tonova sive boje, takozvanoj bronde nijansi koja se nalazi negdje između plave i svijetlosmeđe boje. Dovoljno je reći kako je samo na Pinterestu potražnja za ovom neobičnom bojom kose porasla za čak 308 posto, a najnoviji trend viđamo i među popularnim trendsetericama na Instagramu.

01hairlair.paigenicole

Ova neobična boja bit će idealna nijansa za plavuše koje su se zaželjele promjene, a nova dimenzija sivih tonova prošaranih s toplijim bež nijansama bit će također i odličan izbor za prijelaznu nijansu iz plave u smeđu boju kose. ‘Mushroom blonde’ nijansu teško je opisati riječima, no možda je najzahvalnije reći kako je riječ o kombinaciji koja se nalazi između toplih i hladnih tonova koji daju puno prirodniji efekt, ali i chic, moderan izgled.

Stoga, ukoliko ste se zaželjeli promjene, možda je vrijeme da iskušate ovu trendy nijansu. U nastavku vam donosimo nekoliko prijedloga.

02soliesteg
03socialitestudio
04static_beauty_lounge
05hairby_victoriaroy
05laci.mane2