You are currently viewing LOB JE KLASIK MEĐU FRIZURAMA

LOB JE KLASIK MEĐU FRIZURAMA

Nova sezona donosi nam i nove trendove, no kad govorimo o frizurama, postoje neki stilovi koji su ipak vječni klasici. Ono što su u svijetu mode bijela košulja, kožna jakna i skinny traperice, u svijetu ljepote to je definitivno – lob! Lob nas već nekoliko sezona prati kao idealna prijelazna frizura, osobito za one koji žele promjenu, no nisu spremni na nešto “radikalno”, kao što je bob. Lob je zapravo dugački bob koji pristaje svakom obliku lica pa ne morate biti u strahu da ćete požaliti nakon što izađete iz frizerskog salona. Njegova dužina najčešće seže do ramena, a jednako će dobro izgledati i sa šiškama koje će lobu dati dodatnu dozu chica.

SAVRŠENA FRIZURA ZA RAZLIČITE PRIGODE

Ako ste željni promjene i u potrazi za novom frizurom, lob je idealan izbor, a na društvenim mrežama i crvenom tepihu postoji toliko primjera koji mogu poslužiti kao odlična inspiracija prilikom odlaska u frizerski salon. Izbora je toliko – od ravnog loba koji je svevremenski klasik i pristaje svakom obliku lica do valovitog koji se ove sezone opet vratio u velikom stilu pa do loba sa šiškama zbog kojeg ćete svaki dan izgledati da imate frizuru kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Lobu pristaju različite vrste šiški: od onih klasičnih, preko popularnih curtain bangs pa do kratkih, french šiški koje su rezervirane za najhrabrije. Ako ne znate kako odabrati idealne šiške za svoj oblik lica, inspiraciju i savjete možete potražiti u našem članku.

Lob
@chadwoodhair
Lob
@chadwoodhair

Još jedna prednost loba je ta što nije kratak poput boba pa na bad hair day kosu uvijek možete svezati u rep, a pritom nekoliko pramenova ostaviti da vise te i dalje imati odličnu frizuru za različite prigode. U nastavku donosimo dozu inspiracije za novu frizuru s kojom ćete zablistati ove sezone, a inspiraciju smo potražile kod celebrity cura te frizerskih stručnjaka zaduženih za frizure poznatih dama.

Lob
@haileybieber
Lob
@_kunismilax
Lob