You are currently viewing Lakovi za kosu drže sve!

Lakovi za kosu drže sve!

Osim što i najneposlušniji pramen kose vraća na njegovo mjesto na glavi, lak za kosu je moćno oružje u rješavanju svakodnevnih situacija. Jednom kada ga naučite pravilno koristiti, ne na kosi, već u svojem kućanstvu, iz kupaonice će se preseliti na neko drugo mjesto u vašem domu, na dohvat ruke.

Ovo je 7 načina na koji ga možete uportijebiti, a da vam to nikada nije palo na pamet.

1. Ubija muhe

Dosadnu muhu sredite jednim pritskom na raspršivač laka za kosu. On će zalijepiti njezina krila i dosadna će buba pasti, pa.. kao muha!

2. Produžuje rok buketiću cvijeća

Nakon 100 godina dobili ste na poklon cvijeće? Toliko ste šokirani ovom lijepom gestom, da želite da buketić poživi još najmanje mjesec dana? Nema problema. Okrenite ga naopako, pošpricajte lakom za kosu i osušite. Trajat će duže.

3. Fiksira šminku

Super ste se našminkali, ali niste sigurni kako će vaš ruž izdržati ručak na koji idete? Duboko udahnite i zadržite dah. Zatvorite oči i  na usne pošpricajte lak za kosu. Nije najzdravije, pazite na oči i da ne udahnete sprej, ali vaš će ruž držati kao onaj skupi, cjelodnevni, koji niste kupili u drogeriji.

4. Oružje za samoobranu

Bojite se pasa ili mračnih ulica? Lak za kosu držite u torbici. Tko vam se približi, samo ga pošpricajte, ali nema potrebe za paranojom, zar ne?

5. Uklanja dlake

Nježan komad tkanine pošpricajte lakom za kosu i stvorili ste sredstvo za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca.

6. Učvršćuje čarape

Pred vama je odlazak na svadbu i bojite se kako vaše najlonke neće izdržati tu cjelodnevnu gužvu? Obucite čarape i pošpricajte lakom. Ako su negdje puknule, zaustavite katastrofu. Malo laka za kosu slijepit će najlonke, a ako baš želite biti sigurni, dodajte kapljicu laka za nokte i čarape će izdržati.

7. Uklanja statički elektricitet

Voda i alkohol uklanjaju statički elektricitet u odjeći i kosi.