You are currently viewing Koja će boja osvajati svijet mode i ljepote u 2019. godini?

Koja će boja osvajati svijet mode i ljepote u 2019. godini?

Vrijeme je da se oprostimo od dramatične i intenzivne ljubičaste boje koja je dominirala modnim trendovima u 2018. godini! Pantone stručnjaci naime predviđaju da će koraljna boja Living Coral biti hit u 2019. godini! Ova će boja u breskvastim nijansama uskoro obilježiti svijet ljepote i mode, a na Instagramu je #livingcoral već nekoliko dana među najtraženijima hashtagovima!

Koje hashtagove koristiti za potpisivanje vaših frizerskih kreacija nijansi Living Coral boje? Službeni Pantone hashtagovi za ovogodišnju boju godine su #livingcoral, #pantone i #COY2019.

Pantone stručnjaci koraljnu boju opisuju kao vibrantnu i živahnu nijansu, koja zrači pozitivnom energijom, autentičnim duhom i poticajnim iskustvima. Kako dalje objašnjavaju, za ovu su se boju odlučili zbog želje o intenziviranju osjećaja povezanosti među ljudima – u odgovoru na brojne probleme s kojima se suočavamo u našim svakodnevnim životima, koraljna boja tako simbolizira našu urođenu potrebu za optimizmom, radošću te potiče blagotvorno djelovanje.

Asocirajući na toplinu i slobodu, ova nas nijansa svakako mami da budemo kreativni u svom radu! U svijetu ljepote i frizure, koraljna će boja svojom dubinom i mogućnošću kombiniranja s drugim bojama za mnoge utjeloviti želju za razigranim izrazom, a klijentice će sa svojim izabranim nijansama zračiti samopouzdanjem i neodoljivim trendi izgledima.

Predstavljamo galeriju frizura najrazličitijih nijansi ovogodišnje Pantone boje godine! Za više trendova posjetite Hairstyle News Galeriju!