You are currently viewing Frizure za skijanje

Frizure za skijanje

Ljepota u snježnoj sezoni: Na snowboardu, sanjkama ili skijama – imamo frizure koje će izdržati sve vrste zimskih zabava. A nakon skijanja? Nema problema! Ove su frizure savršene za tulume u snježnoj kućici!

Sjajni izgledi: Snježne planine, sjajna zimska odjeća i zabava na snijegu je pred nama! Ostaje samo jedan izazov: oblikovanje kose. Sportske aktivnosti poput skijanja, sanjkanja ili klizanja problem su za većinu naših omiljenih frizura. Dok ležeran šinjon i slatki rep sjajno pristaju uz vaše skijaško odijelo, oni su prilično nepraktični ispod kape, kacige ili nekog drugog pokrivala za glavu. Oblikuju neprivlačne grbe pod kapama, neudobni su za nošenje ispod kacige i nisu postojani. Zatim je tu i razočaranje kad skinete kapu s glave: nakon dana aktivnosti na obroncima, frizura je spljoštena i nimalo spremna za zabavu.

Imamo rješenje: Popularne frizure za sve snježne aktivnosti, lako se oblikuju i postojane su, tako da ćete izgledati sjajno do kasnih sati.

 

Kratka kosa na obroncima

Skifrisuren

© Getty Images
Snježno i moderno: blogerica Ella Catliff s kratkom kosom i toplom kapom

Za skijanje, odmor u snježnoj kućici ili šetnja kroz zimsku bajku – kratka frizura pristaje uz sve. Preporučujemo francuski bob, frizura koja sjajno pristaje uz kape. Zagladite kratku kosu i oblikujte razdjeljak na stranu. Šiške oblikujte na stranu i pričvrstite kopčom, no ostavite da vrhovi vire iz kape – vaša privlačna kratka frizura spremna je za snijeg!

Savjet: Kratka kosa može izgledati spljošteno kad skinete kapu. Kako biste spriječili statički elektricitet u kosi, nanesite malo pudera za styling kod vlasišta da osvježite frizuru! Preporučujemo da u torbici ili ruksaku nosite putno pakiranje styling proizvoda prema vašem odabiru.

 

Prekrasne pletenice

Skifrisuren

© Getty Images
Praktične i popularne: Pletenice su ponovno u modi i sjajno pristaju uz pletenu kapu, skijašku kacigu ili vrpcu za kosu

Dugu je kosu najbolje ukrotiti za sportsku zabavu na snijegu budući da raspuštena kosa uvijek smeta, ometa vas u zabavi ili se zapetljava. Baš lijepo što su pletenice ponovno moderne. Ne samo da su slatki trend i sjajna mogućnost oblikovanja sportske frizure, također su idealne frizure za snježne obronke. Kape i kacige savršeno im pristaju bez pritiska, sve je na svome mjestu. Najbolje od svega: navečer samo raspletete pletenice i imate privlačnu i nježnu valovitu frizuru.

Savjet: Kovrče će biti još privlačnije ako napravite francuske pletenice – vrlo šik i jako trendi!

 

Niski rep

Skifrisuren

© Getty Images
Rep svezan kod potiljka u razbarušenom stilu najprikladniji je način da oblikujete kosu za snijeg i skijanje

Vrlo popularno! Bilo da ste napredni ili tek početnik – niski je rep omiljena frizura uličnih pomodnjaka i modernih žena na skijalištima. Trend pravilo: rep mora biti nisko kod potiljka, a kosa vrlo labavo skupljena u razbarušenom stilu s razdjeljkom po sredini glave. Jednostavno, praktično i privlačno!

Savjet: Pustite da nekoliko pramenova ispadne iz repa i nježno uokviruju lice. Taj je izgled vrlo moderan! Ako želite preoblikovati svoju frizuru za poslije skijanja, skrijte labavi rep gumicom pod ovratnik dolčevite ili ispod šala kako biste stvorili profinjeni lažni bob.