Za modernu pustolovku: Savršene pletenice

Za modernu pustolovku: Savršene pletenice

Svi želimo imati frizuru koju nitko drugi nema. Frizuru koja pokazuje našu osobnost i naglašava našu individualnost. Frizure Schwarzkopf TrendLooks 2019. stvorene su za snažnu, samopouzdanu i smionu ženu. Stručnjak za frizure Armin Morbach osmislio je ukupno četiri frizure. Ovdje predstavljamo frizuru Savršene pletenice, trendi pletenu frizuru za modernu junakinju.

Jedan od najvećih trendova u 2018. bile su pletenice. Bokserske pletenice, pleteni vijenac ili klasična francuska pletenica – kreativne, umjetnički oblikovane pletenice trenutačno su na glavama trendseterica. Stilist Armin Morbach iz Schwarzkopfa predstavio je taj trend na svoj način, kreiravši pletenu frizuru za TrendLooks 2019. Savršene pletenice, koja spaja tradiciju (pletenice su ovdje već tisućljećima) sa super modernom primjesom individualnosti. „Htio sam kreirati pletenice nadahnute različitim kulturama – ne samo tradicionalnim bavarskim pletenicama. Naše me pletenice podsjećaju na Vikinge“, kaže Armin Morbach. To je frizura za smionu pustolovku kao što je model Kiana Alexis!

Otkrij modernu heroinu u sebi s novim stilom #Savršene pletenice!

Što čini stil #Savršene pletenice jedinstvenim

  • Uredno, precizno pletenje bez vlasi koje strše? Ovdje to nije slučaj. Schwarzkopf stil #Savršene pletenice smije izgledati „neuredno“ – kao da su te pletenice već proživjele neke pustolovine!
  • Za tu frizuru, kosa bi trebala biti duga najmanje preko ramena. Duge, uvijene pletenice glavna su značajka frizure Savršene pletenice.
  • Frizura je podijeljena u dva dijela: na pozadini glave je ispleteni rep, na vrhu glave je neka vrsta „pletene krune“.

Savršene pletenice. Oblikuj ih onako kako ti želiš

Kako oblikovati frizuru #Savršene pletenice

660x545_kiana-alexis-best-braids-step-1
Evo detaljnih uputa kako možete oblikovati frizuru Savršene pletenice kod kuće.
SKL19-koraci-savrsene-pletenice
Frizura Savršene pletenice nije teška za oblikovanje – sigurno ćete uspjeti već u prvom pokušaju!
Close Menu