REsdf

SVEČANE FRIZURE U FRIZERSKOM SALONU DI zAGREB

Za dan vjenčanja sve mora biti na svom mjestu! Svaki segment mora biti detaljno razrađen do najsitnijih detalja kako bi vam taj dan ostao u najboljem sjećanju, pa tako i frizura koja mora pristajati obliku vašega lica ali i vašoj vjenčanici. Usluge Frizerskog salona Di odnose se i na svečane frizure. Svečane frizure podrazumijevaju ne samo frizure za vjenčanja, već i za ostale prigode. Najčešće se traže frizure za krštenja, frizure za krizme, frizure za djevojačko večer, frizure za maturalnu večeru, frizure za promociju i sl. Kako se radi o specijalnim prigodama, tako i frizure moraju biti posebne, dali jednostavne i elegantne, s nakitom i ukrasima, nježno kovrčave, isprepletene, opuštene i po želji.

PRAMENOVi U FRIZERSKOM SALONU DI ZAGREB

Izvlačenje pramenova je jednostavan stil osvježavanja vaše frizure, ali bez potpune promjene. Uz minimalno održavanje frizure ona će imati svoju određenu svježinu. Prilikom bojanja pramenova ne određujete boju cijele kose nego samo djelova kose. Također, pri izradi svih vrsta pramenova moramo pripaziti na korištenje profesionalnih preparata protiv oštećenja kose. Postoji više načina izvlačenja pramenova, ali najčešće se koristi izvlačenje pramenova folijom i izvlačenje pramenova pomoću kape. Frizerski salon Di za navede postupke koristi profesionalnu kozmetiku Matrix Biolage, koja je garancija kvalitete i postojanosti.

NJEGA KOSE U FRIZERSKOM SALONU DI ZAGREB

Frizerski salon Di Point je izabrao za vas Matrix Biolage profesionalne tretmane za različite tipove i boju kose: Hydrathérapie za hidrataciju suhe kose, Fortethérapie za oštećenu kemijski tretiranu kosu, Rejuvathérapie za obnavljanje oslabjele ili sijede kose, Volumathérapie za tanku i beživotnu odnosno slabiju kosu, Delicate Colorcarethérapie za osjetljivu obojenu kosu, Sunsorials linija za kosu pri izlaganju suncu, morskoj vodi i kloriranoj vodi. Odaberite proizvod koji najbolje odgovara vašoj kosi i prepustite se iskusnim rukama naših stručnjaka.

MATRIX BIOLAGE U FRIZERSKOM SALONU DI ZAGREB

Matrix je vodeći brand na području profesionalnih proizvoda za kosu u Americi, a od 2000. godine je sastavni dio Odjela profesionalnih proizvoda L’Oreal kompanije. Danas se Matrix nalazi u više od 250.000 salona i 57 zemalja širom svijeta. Uz pomoć Matrix akademija i trening centara, lider je profesionalne industrije za njegu kose. Kroz inspiraciju i inovaciju Matrix pruža potporu svakom salonu u ostvarenju njihovih profesionalnih snova. Matrix surađuje s najpoznatijim svjetskim frizerima. Kao ambasadori Matrixa, oni putuju diljem svijeta kako bi podijelili svoju kreativnost i najsuvremenije tehnike sa stilistima koji su željni širenja svog znanja. IMAGINE ALL YOU CAN BE!

BOJANJE KOSE U FRIZERSKOM SALONU DI ZAGREB

Bojanjem kose dobivate potpuno drugačiji izgled, naravno ako odaberete boju koja vam najbolje pristaje. Pritom morate voditi računa da dobijete ono što ste htjeli, odnosno precizno odrediti boju i nijansu kose. Preporučamo vam savjetovanje s našim stilistom oko odabira nijanse. Profesionalni stilista će vas upozoriti da bojanje kose ne smije biti prečesto i da je moguće da željeni rezultat ne postignete prvim bojanjem kose. Bojanje cijele kose je za razliku od bojanja samo pramenova, zahtjevniji i kompliciraniji pothvat. Frizerski salon Di vas savjetuje da obojenu kosu tretirate preparatima namjenjenim isključivo za obojenu kosu iz naše palete proizvoda Matrix Biolage.

MINIVAL U FRIZERSKOM SALONU DI ZAGREB

Najbolji način da dobijete valovitu kosu, a da vaša kosa ostane i dalje čvrsta kao predhodnog posjeta frizeru. Minival je način da vaša kosa dobije svjež i novi izgled. Minival izgleda kao da imate i prirodno valovitu kosu koju vrlo lako možete peglom za kosu izravnati i vratiti u prvobitno stanje, bez sušenja sušilom za kosu, češljanja i sl. Danas je u trendu imati dužu i valovitu kosu što prirodnijeg izgleda kovrče i svježe obojanu. Preporučamo koristiti preparate za njegu kose Matrix Biolage sa kojima ćete postići da vaša kosa što dulje bude bogata i prirodnog izgleda. Kvaliteta Matrix preparata garantira postojanost i dugotrajno lijep izgled vaše kose.

Leave a Reply

Close Menu