You are currently viewing SLJEDEĆOM GODINOM DOMINIRAT ĆE KOVRČAVI BOB

SLJEDEĆOM GODINOM DOMINIRAT ĆE KOVRČAVI BOB

Ako u 2020. želite ući s novom frizurom, a ne znate koju odabrati, zašto ne biste isprobali kovrčavi bob? Ova frizura koja podsjeća na osamdesete već se ustalila u stilskom izričaju poznatih dama poput mlađahne Millie Bobby Brown.

Niti jedan trend u frizurama nije se toliko ustalio kao bob u proteklih nekoliko godina, a logično je i zašto. Ako ste se zaželjeli promjene, bob je idealan odabir kojim instantno možete osvježiti lice, a nije tkao ekstreman poput kratke pixie frizure. Ovisno o vašem obliku lica i onom što vam se sviđa, bob može biti kratki, duži, ravan, s većim ili manjim padom ili pak kovrčavi. Upravo će kovrčavi bob biti jedan od najvećih hitova među frizurama u 2020. godini, a neke od poznatih dama već su ga isfurale i najavile trend.

Među njima je i Millie Bobby Brown, zvijezda serije “Stranger Things”, koja se na Instagramu pohvalila novom frizurom. Uz kovrčavi bob isfurala je i plavo sjenilo na očima, baš kao što se nekada nosilo u osamdesetima. “Ova nemarna, moderna alternativa ravnom bobu odaje dojam truda bez puno truda. Zavodnička je i drukčija, ali opet klasična, što je čini najboljim izborom za one koji žele promjenu”, rekao je celebrity frizer Jay Birmingham.

Laganim valovima u kosi nije odoljela ni Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford. Iako je najčešće vidimo s ravnim bobom, ponekad joj dosadi pa ga ‘ukrasi’ valovima. Inače, takav look je vrlo lako postići i to pomoću pegle za kosu. Sve što trebate napraviti jest peglom primiti pramen i potom ga rotirati prema van ili unutra, dok ga vučete prema dolje. Na YouTubeu ima hrpa tutorijala, a mi smo našli jedan od boljih.

MEGA / Mega Agency / Profimedia

Ako imate prirodno kovrčavu kosu, tim bolje, jer ćete si skratiti vrijeme za stiliziranje. Pronašli smo nekoliko odličnih frizura na Instagramu koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.