You are currently viewing Ošišajte me poput… Koja je najpoželjnija frizura?

Ošišajte me poput… Koja je najpoželjnija frizura?

Frizura svih frizura je punđa kakvu je nosila Audrey Hepburn u filmu „Doručak kod Tiffanyja“, pokazalo je istraživanje britanskih frizera.

Poželjne su i Marilyinkine platinaste lokne, kao i takozvana Rachel frizura, frizura Jennifer Aniston iz serije „Prijatelji“.

 | Author: themoviedb.orgTHEMOVIEDB.ORG

Punđa koju je Audrey Hepburn nosila u kultnom filmu Doručak kod Tiffanyja proglašena je najutjecajnijom frizurom svih vremena u istraživanju britanskih frizera. Naime, anketa je pokazala da mušterije najviše traže upravo tu frizuru, daleko više od kratkog boba Victorije Beckham ili Rachel frizure koju je Jennifer Aniston nosila u seriji.

 | Author: themoviedb.orgTHEMOVIEDB.ORG

Na drugom mestu najtraženijih stilova je platinasta ondulacija Marilyn Monroe, a na trećem. Četvrtu poziciju zauzela je jedna “animirana” frizura – crvene lokne male sirene Ariel.

U stopu je prati Rachel frizura Jennifer Aniston, na šesto mjesto liste zasjeo je “bob” Victorije Beckham. Preostala mjesta pripala su žarkocrvenoj frizuri pjevačice Rihanne, “nulerica” Demi Moore u filmu G. I. Jane i frizura Eve Longorije u seriji Kućanice.

Izvor