You are currently viewing Frizura mjeseca: neobuzdane “morske” kovrče

Frizura mjeseca: neobuzdane “morske” kovrče

Baš kao i odjeća, i dobro odabrana frizura može vizuelno dodati i smanjiti godine. Razlika između toga hoćete li izgledati mladoliko i svježe ili staro i umorno zavisi od sitnica, poput toga u kakvom su vam stanju šiške i na koji ih način nosite, koju nijansu boje imate, te je li kosa ravna ili kovrdžava.

Punđa ili rep
Punđa je elegantna frizura koja pristaje u formalnijim i svečanijim prilikama. Imajte na umu da punđa naglašenog profila također može dodati godine. Da biste izgledali mlađe, poželjno je da kosa bude malo neuredna, a ne čvrsto i strogo zategnuta. Izgubiti koju godinu možete i ako zavežete kosu u opušteni, neformalni rep.
Šiške
Savršen način da sakrijete bore na čelu, bez skupih krema ili tretmana! Šiške su uvijek u trendu, a jedna od njihovih velikih prednosti je i ta što daju kosi volumen. Tanke i duže šiške istaknuće vašu ženstvenost, šiške začešljane na jednu stranu djeluju romantično i elegantno.

Ravna kosa
Ravna kosa može djelovati dosadno i beživotno i zato će vas postarati. Unesite života u vašu kosu kovrdžama.

Pletenice
Pletenice su apsolutne vladarke svijeta frizura! Ležernom pletenicom na stranu naglasićete mladenački izgled.

Razdjeljak
Cik–cak razdjeljak dobar je način da se pomladite i sakrijete sijede i to uz minimalan trud!

Sjaj
Kosa nije lijepa i njegovana dok nema sjaja! Zato uložite u neka od ulja dostupna na tržištu i vratite svojoj kosi sjaj i mladost!

Pramenovi
Jednolična boja kose može dodati i deset godina, pogotovo ako je tamna ili neodređena. Zato su pramenovi jedan od najboljih načina da osvježite frizuru. Svijetliji pramenovi će osvijetliti i vaše lice i obrisati godine.